Alper45 Panpa 2,359 28 19 Haz 2020 #21 Akü takıldıktan sonra kodlama da yapılıyor diye biliyorum. Smoke Motion'un bir videosunda yapılmıştı sanki öyle hatırlıyorum. Tepkiler: bt ve DuzboruDownpipe
Akü takıldıktan sonra kodlama da yapılıyor diye biliyorum. Smoke Motion'un bir videosunda yapılmıştı sanki öyle hatırlıyorum.
rossh Profesör 180 Marka Volkswagen 19 Haz 2020 #22 Highline tdi dan selamlar egzoz başlığını nereden almıştınız ? Tepkiler: FuckTheFuelEconomy
DuzboruDownpipe Reis Destekçi 7,817 Marka Volkswagen 19 Haz 2020 #23 Alper45' Alıntı: Akü takıldıktan sonra kodlama da yapılıyor diye biliyorum. Smoke Motion'un bir videosunda yapılmıştı sanki öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet akü araca kodlanıyor doğru hatırlıyorsunuz. rossh' Alıntı: Highline tdi dan selamlar egzoz başlığını nereden almıştınız ? Ekli dosyayı görüntüle 27076 Genişletmek için tıkla ... 4 sene önce hepsiburadadan bi saticidan almıştım valla hatırlamıyorum. Golf 7 krom egzoz ucu yazın bolca satan çıkıyor. Tepkiler: Alper45 ve rossh
Alper45' Alıntı: Akü takıldıktan sonra kodlama da yapılıyor diye biliyorum. Smoke Motion'un bir videosunda yapılmıştı sanki öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet akü araca kodlanıyor doğru hatırlıyorsunuz. rossh' Alıntı: Highline tdi dan selamlar egzoz başlığını nereden almıştınız ? Ekli dosyayı görüntüle 27076 Genişletmek için tıkla ... 4 sene önce hepsiburadadan bi saticidan almıştım valla hatırlamıyorum. Golf 7 krom egzoz ucu yazın bolca satan çıkıyor.