Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Rolls-Royce, Concorso d’Eleganza Villa d’Este’de son derece özel, gövde yapımı Boat Tail modelinin ikincisini sergiledi.
İlk modeli geçen sene  tanıtılan özel tasarım Boat Tail Cabrio, 20 milyon £ olarak tahmin edilen fiyatıyla tüm zamanların en pahalı Rolls-Royce modeli olmuştu.
Rolls-Royce’un lüks kolu Coachbuild tarafından üretilen üç otomobillik serinin ikincisi olan  araba, işçilik, yoğun ayrıntı ve coşkulu zenginliğin olağanüstü bir karışımı. Özel yapım otomobil, markanın karoser kapasitesinin zirvesini temsil ediyor
Bir müşteri tarafından babasına ve aile mirasına saygıyla hazırlanan otomobil, sedeften ilham alan benzersiz dış kaplama ve iç detaylara sahip...

Okumaya devam et...


 

MotorcycleHead

Motorcycle Head
Düz Yol Gazcısı
3 Mar 2021
32
12
145
26
İstanbul
Marka
Volkswagen
Araç gayet güzel, donanımları da efsane.. Aslında bir karavanda olan çoğu sedan tipindeki araca entegre etmişler. Birde marka imzası olunca dünyanın en pahalı arabası olıyor :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım