yine ben skoda superb sahibiyim. şerit değiştirirken araba silkeleniyor. bozuk yolda şerit değiştirirsen baya rahatsız ediyor. sorun rot balans bence. 5 bin km oldu sanırsam. sizce serviste mi yaptırmalıyım yoksa dışarıda bir yerde mi
E madem böyle bir iddianız var, iki mesajdır gittiğiniz yeri söylememeniz çok düşündürücü olmaya başladı.
Bugün Şaşmaz'da ustaların ustası Mustafa abiye(Dayı Rot-Balans) sordum, ortalama 2 araç bakımında(30 bin km) bir rot ayarı gereklidir dedi. Ha bizim Gökhan abinin 118i 78 bin km ye geldi, hiç rot ayarı yapılmamış, kontrol etti, sapasağlamdı, olur olur yani. Her lastik değişiminde balans yapılır. Şiddetle kendisini tavsiye ediyorum. Aracınıza kendi aracınızmış gibi davranan sayılı ustalardan, ayrıca işini en iyi şekilde yapması insanı ayrıca mest ediyor.
Ankarada hangi borusan yetkili servis şubesinde yaptirdiniz...Kendi adıma konuşacaksam rot balans işini sadece Borusan'da yaptırırım.
Sanayide 2 kere yaptırdım zamanında ikisinde de ayar tutturamadılar. Makinalarda mı bir şey var anlamadım BMW diyor, ilgili seriyi seçiyor, tamamda makinada yazan açılar eski 1'in mi yeni 1'in mi? ya da eski 5'in mi yeni 5'in mi?
Sonra yaptık abi diyor devam.
Borusan'da direk F20, E87, F15 falan diye seçiyorlar ve illa açı değerleri farklı.