Arkadaslar, Babam Bugünlerde S60'i satip V70, S80 veya XC90 ile degismeyi düsünüyor. Sizce nasil olur ? 3 kisilik bir aileyiz ve yilda sadece 5.000 km yapiyoruz. Deger mi sizce ?
Yeni kasa alamayacagiz maalesef, 2.el. Aractan memnunuz ama Babam bagajdan kaybettigini ve biraz daha büyük bagajli Volvo almak istedigini söyledi.Değer mi değmez mi diye düşünmemek lazım durum böyle iken.
Sonuçta S60 ve belirttiğin araçlar arasında ciddi bir sınıf farkı var. Buna bağlı olarak konforu ve aracın verdiği keyif de artıyor.
Ben senin yerinde olsam XC90 için babamı sabah akşam gazlardım Bowers&Wilkins almayı unutmayın
Yine de XC90Yeni kasa alamayacagiz maalesef, 2.el.
Orasi öyle ama eski kasa da Bowers&Wilkins ses sistemi yok sanirim. Volvo Perfonmance Sonud system var.Yine de XC90
Ooo Cenk Bey sizi buralarda görür müydükEski kasa xc90 seviyorum ben alınabilir xc90.Temiz bi v70 güzel olur, sonuçta sw
Ben buralardayımda kaostan ötürü hiç bi konuya giremiyoruzOoo Cenk Bey sizi buralarda görür müydükEski kasa xc90 seviyorum ben alınabilir xc90.
Vallahi bu fiyata çok iyi. Km'si biraz yüksek ama koltuklara falan bakınca temiz kullanılmış gibi duruyor. Temiz kullanıldığı taktirde bu motorlar ömürlük neredeyse. Km olarak biraz daha düşüğünü bulamazsam ve ilanda söylendiği gibi araç temizse alırdım. 63 bine yeni clio alamıyoruz yahu.Arkadaslar, S80 buldum bir tane. 2007 model VIP Paket (Yurt disinda Summum donanim) BLISS te var. 230.000 km de arac. 1 parca boya var. Ne dersiniz ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...80-vip-edition-otm.dizel-full-298818860/detay
@berkertekin @alfhonso Sizin yorumlarinizi bekliyorum bu arac icin.
Symbol de alamıyoruz ahahhaa bencede güzel fiyat D5 o çekişi torku sesi yeter araçta gayet temiz duruyor, kilometre çok sorun edilmemeliVallahi bu fiyata çok iyi. Km'si biraz yüksek ama koltuklara falan bakınca temiz kullanılmış gibi duruyor. Temiz kullanıldığı taktirde bu motorlar ömürlük neredeyse. Km olarak biraz daha düşüğünü bulamazsam ve ilanda söylendiği gibi araç temizse alırdım. 63 bine yeni clio alamıyoruz yahu.
Km'yi ben de pek sorun etmem şayet temiz kullanıldığına kanaat getirirsem. Zira volvo dediğimiz araçlar ömürlük araçlardır ki bu makine de çok temiz duruyor.Symbol de alamıyoruz ahahhaa bencede güzel fiyat D5 o çekişi torku sesi yeter araçta gayet temiz duruyor, kilometre çok sorun edilmemeli
Net alınır.Arkadaslar, S80 buldum bir tane. 2007 model VIP Paket (Yurt disinda Summum donanim) BLISS te var. 230.000 km de arac. 1 parca boya var. Ne dersiniz ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...80-vip-edition-otm.dizel-full-298818860/detay
@berkertekin @alfhonso Sizin yorumlarinizi bekliyorum bu arac icin.
O kadar Ekonomik durumumuz yok ki Yeni XC90 alalimDeğer niye değmesin. Bahsettiğiniz araç sıfırsa XC90 öneririm. Çok güzel araba.
Tanidigim bir akrabam var Istanbuldan ondan rica eder, Kendisinden Volvo ya götürmesini isterim. Eger Fiyatta anlasirsakta, Gider Istanbul dan alir gelirim.Net alınır.
Arabanın iç mekanı hor kullanılmış ama giderilemeyecek şeyler değil. Sahibinin herhalde büyük ve desenli yüzüğü vardı, o direksiyonun başka izahı yok Ama çaresi yok değil. Onarılamasa bile en kötü tekrar kaliteli deri kaplanır geçilir. Koltuk ceplerini de sarkıtmışlar vs. Paspaslar km'nin izlerini taşıyor çok normal. Kauçuk paspas, değiştiriliverir. Son bir ekspertize sokturursanız ve temiz çıkarsa, kafanız rahat şekilde alabilirsiniz.