Sağlıkta kolaylık--> E-Nabız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
10,097
Marka
Lexus
Millet merhaba ;
Sağlık Bakanlığı tarafından doktor randevularınız, tüm tahlil sonuçlarınız, aşı takvimleriniz, kişisel sağlık notlarınız, ölüm kalım halinde organ bağışına kadar her türlü sağlık işleminizi yürütebileceğiniz bir portal hazırlandı.Şiddetle tavsiye ederim
Link----> https://enabiz.gov.tr/Giris.aspx

DG78RNAXgAAwpBc.jpg

Son düzenleme:
2015 yılında, safra kesem alındı. bu kesenin tahlil sonucları çıkınca bana haber vereceklerdi. Fakat bu arama olmadı. Az evvel üyeliğimi başlattım. Tahvil raporlarında safra kesemi bulamadım. yada rapor başlıklarından anlayamadım. Siz bu konuda yardımcı olabilirimisiniz. Çıkarılan Safra kesesi tahlileri hangi isim adı altında yayaınlanır.

2015 yılında, safra kesem alındı. bu kesenin tahlil sonucları çıkınca bana haber vereceklerdi. Fakat bu arama olmadı. Az evvel üyeliğimi başlattım. Tahvil raporlarında safra kesemi bulamadım. yada rapor başlıklarından anlayamadım. Siz bu konuda yardımcı olabilirimisiniz. Çıkarılan Safra kesesi tahlileri hangi isim adı altında yayaınlanır.
Patoloji. sanırım geçmişe yönelik patoloji raporları hala işlenmedi

Kaydolduktan sonra verileriniz eksik veya hiç olmayabilir.Probel denen bilgisayar üzerinden tahlil-görüntüleme geldiğinden bu yana olan tüm bilgilerinizi gittiğiniz hastanelerin aktarması gerek.Bildiğiniz üzere Türkiye'de hiç birşeyin standartı olmadığı gibi bunun da standartı daha oturmadı.Biraz beklemek gerekicek sanırım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...