Sahibinden.com açıkladı; Eylül ayının en popüler marka ve modelleri

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
sahibinden.com, araç ilanlarına ait Eylül ayına ilişkin verilerini açıkladı. Rapora göre Eylül ayında en çok otomobil ilanı verildi.
Otomobil ilanlarını sırasıyla, Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Motosiklet ve Ticari Araçlar ilanları takip etti. En çok ilanı verilen otomobil markalarının sıralaması Renault, Volkswagen, Opel, Fiat ve Ford oldu.
Model sıralamasında ise Renault -Clio, geçtiğimiz aya göre bir sıra yukarı çıkarak ilan sayısı ile lider oldu. Renault – Clio’yu, Volkswagen – Passat, Opel – Astra, Ford – Focus ve Renault – Megane takip etti. En çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası ise Nissan oldu.


1601554774_Otomobilde_En___ok_G__r__nt__lenen_Markalar.jpg



1601554750_Otomobilde_En___ok___lan_Verilen_Model_Y__l__.jpg
...

Okumaya devam et...


 
2015 model yılı itibariyle araçlarının normal ve uzatılmış garantisi bitenler direkt ilana koymuş.
 
  • Haha
Tepkiler: S.Asil
Neden böyle düşünüyorsunuz ? Tepki olarak değil merak ettim :)
@sputnik inde dediği gibi tam bir clio 4 aşığıyım. Aynı zamanda clio 5 aracım da var. Clio 5 Türkiye grubunun adminiyim.clio diecast koleksiyonum ise komidinin üstünde durur . Neyse clio 5 e gelicek olursak Arabanın 28 ayrı problemi oldu bugüne kadar. 2012 clio 4 ümde bakımdan bakıma servise giderken(8 senede 7 kere). 2020 clio 5 te 5 ay da 6 kere servise gittim. Ve ne yazık ki @Munferit bir olay da değil .