Dün öğlen saatlerinde sahibinden'in çağrı merkezi tarafından arandım, telefonu "Kesin doping satmaya çalışıyolar." ön yargısıyla açsam da muhabbet hiç tahmin ettiğim gibi ilerlemedi. Çağrı merkezindeki kadının söylediğine göre 1 martta başladıkları uygulamayla müşterilerini arayarak ilan verme konusunda tavsiyelerde bulunuyorlarmış. Fotoğraf eklenmeyen, açıklaması ve başlığı ilgi çekici olmayan ilanlar için arayıp ilan sahiplerine tavsiye veriyorlarmış. Bunun yanı sıra ilgi gören, çok tıklanan ve kaliteli ilanların sahiplerini arayarak geri dönüşlerini, tavsiyelerini alıyorlarmış, beni de bu sebepten aramışlar. Fotoğraf, açıklama vb. unsurların alıcıya yönelik olması, doğru yapılması gibi konularda övgü aldım. Sahibindencom'a verdiğim ilk ilan olduğuna inandıramadım ama olsun
Uygulama gayet güzel ama benim asıl hoşuma giden şey muhatabımın gerçekten bilgili birisi olmasıydı. Eski bir Fiat satış temsilcisiymiş kendileri, İtalyan arabaları ve Türkiye'de otomotiv piyasası hakkında uzun uzadıya muhabbet ettik. Marka ön yargıları, 2.el piyasası, alıcı kitlesi gibi hemen her konuda bilgili ve bilinçli birisiydi. "Tok kapı sesi" tayfasından tutun Honda'cılara kadar çekiştirip durduk. Kadınların çoğunun yüksek-alçak araba kavramları dışında otomobil bilgisinin olmadığı bu ortamda bi kadının bu kadar bilgi sahibi olması beni ümitlendirdi, ayrıca benim kafadan olan insanları sadece Otopark gibi forumlarda bulabileceğim düşüncesi zedelendi
Hala çeşitli sorunları olsa da personel seçimi ve bu uygulama için sahibinden'i tebrik ederim.
Bahsi geçen ilanım : https://goo.gl/xHaLcA
Uygulama gayet güzel ama benim asıl hoşuma giden şey muhatabımın gerçekten bilgili birisi olmasıydı. Eski bir Fiat satış temsilcisiymiş kendileri, İtalyan arabaları ve Türkiye'de otomotiv piyasası hakkında uzun uzadıya muhabbet ettik. Marka ön yargıları, 2.el piyasası, alıcı kitlesi gibi hemen her konuda bilgili ve bilinçli birisiydi. "Tok kapı sesi" tayfasından tutun Honda'cılara kadar çekiştirip durduk. Kadınların çoğunun yüksek-alçak araba kavramları dışında otomobil bilgisinin olmadığı bu ortamda bi kadının bu kadar bilgi sahibi olması beni ümitlendirdi, ayrıca benim kafadan olan insanları sadece Otopark gibi forumlarda bulabileceğim düşüncesi zedelendi
Hala çeşitli sorunları olsa da personel seçimi ve bu uygulama için sahibinden'i tebrik ederim.
Bahsi geçen ilanım : https://goo.gl/xHaLcA
Son düzenleme: