dişliler mi sıyırdı? yoksa size böyle deyip 7 bin liraya yaparız mı dedilerNazara geldikkk şanzuman dişlileri sıyırdııı masraf 7 lira geçmiş olsunnnn
araçta planet dişli var ve tork dayanımı çok yüksek aşırı sorunsuz dişlilerdir, sıyırma gibi bir durum ilk defa duydumdişliler zarar gördü araç suan 300 hp cıvarı 2.4 ve şanzuman aşırı sıkıştırmaya dayanmadı yolda gıderken saçma sapan vtes atmaya basladı kenara cekıp stop edıp tekrar calıstırdık gerı vtese alır almaz kitledı motor kendını ayrıca bu kasanın manuellerı var ama bu otomatık
honda ya o sıkma canını nolcakNazara geldikkk şanzuman dişlileri sıyırdııı masraf 7 lira geçmiş olsunnnn
internette ki hiç bir bilgiye inanmam, sanayide sırf bu ve daha eski zamanların Hondalarına bakıyorduk ilk defa dişli sıyıran Hondayı geçtim otomatik şanzıman gördümıntarnetten araştır bu kasa accordların şanzumanları cok sıkıntılı aracın gucunu soracak olursan impreza sti turbo var ıhı turbo vf28 k serisi tepeli piston k serisi brain crower stage 3 egzantıkler k serisi krank yay şapkalar 76 lık komple düz boru sonda 2 adet orjınal varex kazanı
bu modıfıyeyı bu arabaya uygulayanda sıkıntı olmasın ?bu modifiyeye dayanacak otomatik şanzıman zor olur diye düşünüyorum
arkadaşlar ve abilerim araç Otopark Aracımı Test etsin başlığında paylaştığım araçArkadaşım bugün üye olmuş foruma.
Öncelikle hoş geldin panpa
Ben başından beri dedim kanka dayanır mı şanzıman dedim. Manuele dönmek gerekli tabii bakalım temiz bir manüel şanzıman olursa manüele dönülebilir ama çok zor çünkü manuel accord nerdeyse yok gibi![]()
hahahahakeşke önce arkadaşın olduğunu belirtseydi . Foruma dalıp konuyu açınca hava atmaya gelmiş kolpa hondacı imajı yarattı![]()
Orhan bey lutfen teknik bir sorun istişare edilirken konuyu trollemeyin. İstirham ediyorum.Gaz fren şanzıman halin duman arabacı kardesm geçmiş olsun
Teşekkür ederim Sn. Berkertekin Bey.Orhan bey lutfen teknik bir sorun istişare edilirken konuyu trollemeyin. İstirham ediyorum.
vallahı gume gıdıyordu yetıstınarkadaşlar ve abilerim araç Otopark Aracımı Test etsin başlığında paylaştığım araçArkadaşım bugün üye olmuş foruma.
Öncelikle hoş geldin panpa
Ben başından beri dedim kanka dayanır mı şanzıman dedim. Manuele dönmek gerekli tabii bakalım temiz bir manüel şanzıman olursa manüele dönülebilir ama çok zor çünkü manuel accord nerdeyse yok gibi![]()
yarılıyorum burayı okurkenTeşekkür ederim Sn. Berkertekin Bey.
Size cevabımı özel mesaj yolu ile vermek istiyorum malum forum kurallarımız gereği yetkili abiler paket edebilir beni.
baktım millet yardırmış bizimkine dedim arkadaşı olarak bi açıklama yapıyımvallahı gume gıdıyordu yetıstın