KAPALI Seat İbiza Cupra 1.8 TSİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ismet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ismet

Asfalt Kurutucu
21
Arkadaşlar Sıfır Cupra 1.8 almayı düşünüyorum çok yakar mı beni yorar mı sıkıntı çıkarır mı sizin düşünceleriniz nedir (testi izledim )

Şöyle 2 kişi var arada test filan çekiyolar bakın derim
watch

1.8 cupra, otopark'ın videosunu çektiği zamanlardaki gibi hala f/p aracı mı acaba ? Listede fiyat gözükmediği için fikir sahibi olamıyorum. Son ötv düzenlemesinden sonra fiyat alan var mı acaba bayilerden ?

Peugeot 208 gti ile hemen hemen aynı fiyatlarda anladığım kadarıyla. Bence şu iki aracın karşılaştırma videosu olsa mükemmel olur.

Vallahi iki araç da insanın gözünü boyuyor. Fiyatları da uygun gibi. Ama otomobili yüklemeyi sevenler için 1.8 tsi ibiza daha iyi olacaktır. 1.4 motoru sıkıştırıp sıkıştırıp onca gücü yükleyebildiyse insanlar, 1.8 hacmi düşünemiyorum.

sıkıştırdı da sonra yağ yakma sorunlarından o motor çekildi diye biliyorum.
Fabrikasyon güç çıkışından bahsetmiyorum hocam. Fındık kadar 1.4 motoru kullanıcılar bayağı bir yükledi yazılım v.s uygulamalarla. Şimdi bu 1.8 motor, hacminden ötürü yüklenmeye çok daha müsait hale geldi. O ağırlıkta bir araç için çok deli güçler elde edilebilir. Hani 1.4 tsi ibiza fr için şaka makinası deniyordu ya, asıl 1.8 tsi motoru yükledikten sonra şaka makinası nedir görülür.

Fabrikasyon güç çıkışından bahsetmiyorum hocam. Fındık kadar 1.4 motoru kullanıcılar bayağı bir yükledi yazılım v.s uygulamalarla. Şimdi bu 1.8 motor, hacminden ötürü yüklenmeye çok daha müsait hale geldi. O ağırlıkta bir araç için çok deli güçler elde edilebilir. Hani 1.4 tsi ibiza fr için şaka makinası deniyordu ya, asıl 1.8 tsi motoru yükledikten sonra şaka makinası nedir görülür.
Fabrikasyon olarak o motor yağ yakıyordu zaten bide üstüne 60k da kesin mekatronik değişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...