Sipariş ile alınabiliyor.Bayilere artik gelmiyor diye bir soylem aldim, istesenizde alamayabilirsiniz.
Siparis arabalar cok pahali oldugu icin alan kisi olacagini sanmiyorum, mantigini yitiriyor cunku ibiza o zamanSipariş ile alınabiliyor.
Sipariş ile 98 ile 100 arası bişeye geliyordu 1 ay önce.Siparis arabalar cok pahali oldugu icin alan kisi olacagini sanmiyorum, mantigini yitiriyor cunku ibiza o zaman
bir ay önce bizim araba da 102k ya geliyordu şimdi 114k olmuş o zaman cupra da 110 filandır.Sipariş ile 98 ile 100 arası bişeye geliyordu 1 ay önce.
İkisinin karşılaştırma videosu olsa gerçekten efsane olur. @sinan bence bi ara bunu düşünün baya izlenir.Peugeot 208 gti ile hemen hemen aynı fiyatlarda anladığım kadarıyla. Bence şu iki aracın karşılaştırma videosu olsa mükemmel olur.
Hocam her dakikasını ezbere biliyorum
Şöyle 2 kişi var arada test filan çekiyolar bakın derim
Aslında 99.000'e 208 GTI by PeugeotSport düşünülebilir hatta ben tercih dahi edebilirim.Yakıtının 1.4'lerden yüksek olacağını düşünmüyorum. Rakiplerinden daha iyi tam bir fiyat/performans canavarı.
sıkıştırdı da sonra yağ yakma sorunlarından o motor çekildi diye biliyorum.Vallahi iki araç da insanın gözünü boyuyor. Fiyatları da uygun gibi. Ama otomobili yüklemeyi sevenler için 1.8 tsi ibiza daha iyi olacaktır. 1.4 motoru sıkıştırıp sıkıştırıp onca gücü yükleyebildiyse insanlar, 1.8 hacmi düşünemiyorum.
Fabrikasyon güç çıkışından bahsetmiyorum hocam. Fındık kadar 1.4 motoru kullanıcılar bayağı bir yükledi yazılım v.s uygulamalarla. Şimdi bu 1.8 motor, hacminden ötürü yüklenmeye çok daha müsait hale geldi. O ağırlıkta bir araç için çok deli güçler elde edilebilir. Hani 1.4 tsi ibiza fr için şaka makinası deniyordu ya, asıl 1.8 tsi motoru yükledikten sonra şaka makinası nedir görülür.sıkıştırdı da sonra yağ yakma sorunlarından o motor çekildi diye biliyorum.
Fabrikasyon olarak o motor yağ yakıyordu zaten bide üstüne 60k da kesin mekatronik değişiyorFabrikasyon güç çıkışından bahsetmiyorum hocam. Fındık kadar 1.4 motoru kullanıcılar bayağı bir yükledi yazılım v.s uygulamalarla. Şimdi bu 1.8 motor, hacminden ötürü yüklenmeye çok daha müsait hale geldi. O ağırlıkta bir araç için çok deli güçler elde edilebilir. Hani 1.4 tsi ibiza fr için şaka makinası deniyordu ya, asıl 1.8 tsi motoru yükledikten sonra şaka makinası nedir görülür.