alllah allah öyle miymiş?Fabrikasyon olarak o motor yağ yakıyordu zaten bide üstüne 60k da kesin mekatronik değişiyor
bence bu kadar para verilmez o arabaya illa ibiza cupra olacak ise ikinci el bakınArkadaşlar Sıfır Cupra 1.8 almayı düşünüyorum çok yakar mı beni yorar mı sıkıntı çıkarır mı sizin düşünceleriniz nedir (testi izledim )
2. Ellerine bakarsanız çoğunun mekatronik değiştiğini ve ısrarla motorun temiz olduğunu belirtirleralllah allah öyle miymiş?
işte bakın bu zihniyet yüzünden okumayan araştırmayan kulaktan doğma bilgiler ile iş yapan hareket eden epey insan var. söylemiş olduğunuz şey gerçeği yansıtmıyor. 60k da kesin mekatronik değiştiriyor külliyen yanlış bir cümledir2. Ellerine bakarsanız çoğunun mekatronik değiştiğini ve ısrarla motorun temiz olduğunu belirtirler
işte bakın bu zihniyet yüzünden okumayan araştırmayan kulaktan doğma bilgiler ile iş yapan hareket eden epey insan var. söylemiş olduğunuz şey gerçeği yansıtmıyor. 60k da kesin mekatronik değiştiriyor külliyen yanlış bir cümledir
İbiza cupra çok sevdiğim bir araba ve baya araştırma yaptım. Arabayı ne kadar sevsemde bu tür sıkıntıları olmadığı kabüllenmek baya salakça olduğu kanaatindeyimişte bakın bu zihniyet yüzünden okumayan araştırmayan kulaktan doğma bilgiler ile iş yapan hareket eden epey insan var. söylemiş olduğunuz şey gerçeği yansıtmıyor. 60k da kesin mekatronik değiştiriyor külliyen yanlış bir cümledir
İkinci ellerin hepsi otomatik manuel olsa tamam ama otomatik istebence bu kadar para verilmez o arabaya illa ibiza cupra olacak ise ikinci el bakın
Cekici ama onun kadar kaciyormuFiesta red veya black daha çekici bence
Cekici ama onun kadar kaciyormu
Arabayı ne kadar sevsemde bu tür sıkıntıları olmadığı kabüllenmek baya salakça olduğu kanaatindeyim
Bende kullanıcıların genel olarak diğer forumlarda yazılanları araştırıp yazdım hata bendeki burayı da araştırmalarımı paylaşıyorum herkese arabası ile iyi günler dilerimArabayı kullananların sorun yaşamadığını belirtmesine rağmen,kullanmayan kişilerin ısrarla sorunlu olduğunu iddia etmesini tanımlamam gerekirse "salakça" çok hafif bir ifade olarak kalır kanaatindeyim, en derin saygılarımla.
Bende kullanıcıların genel olarak diğer forumlarda yazılanları araştırıp yazdım hata bendeki burayı da araştırmalarımı paylaşıyorum herkese arabası ile iyi günler dilerim
Sana söyleyen yok zaten beni engelle mümkünse ciddiye alan alır almaya almaz burası forum isteyen istediği bilgilendirmeyi yapar ayrıca burada 1.4 tsi 180 lik ibiza cupra sahibi varsa o zaten herkesten iyi bilir ve mümkünse her şeyini detaylıca açıklasın bizde bilelimYaptığın değerli araştırma sonucu çıkarımın 60k km'de kesin mekatronik arızası yaşandığı ise ve bunun aksini söyleyen yüzlerce araç sahibini "salak" yerine koymaksa ya sen araştırma yapma ya da sonuçlarını kendine sakla.
Sana söyleyen yok zaten beni engelle mümkünse ciddiye alan alır almaya almaz burası forum isteyen istediği bilgilendirmeyi yapar ayrıca burada 1.4 tsi 180 lik ibiza cupra sahibi varsa o zaten herkesten iyi bilir ve mümkünse her şeyini detaylıca açıklasın bizde bilelim
benden de sana tavsiye az biraz sende araştır neyin ne olduğunu gör ona göre yorum yap böyle körü körüne savunma bir şeyi. Şuanda bile bir çok forumda bunun tartışması var kimisi spor araba için gayet normal diyor kimisi de böyle şey mi olur diyor.Burası forum olmasına forum ama bilgi başka şey, sallama başka, insanlara salak demek bambaşka. Sallamasyon çıkarımları bilgi diye yazarsan ona göre de cevap veren olur.
Benden de sana ve senin kafandaki arkadaşlara tavsiye, her vag araç hakkındaki başlıklara girip aynı goygoy muhabbetini yapmaktan kendinizi ve otopark forumlarını kurtarmanız.
Binmediği arabalar hk. Olmayacak şekilde kesin yargılara varan, hele hele salak vb. Benzetmelere kadar gidebilen birisine anlatacak tek bir kelimem dahi yok. Mümkünse benimle aynı arabaya ilgi duymasın,binmesin yeterli. Siz 60000km de kesin mekatronik yapar yorumunuz ile yolunuza devam edin. Ben de arabamın artı ve eksilerilerinin farkında olarak hayatıma devam ediyim. Şöyle bir ortamda bildiğim gerçekleri anlatmanın bir yararı olduğunu düşünmüyorum. Bir kulaktan girip bi kulaktan çıkacağa benziyor.Sana söyleyen yok zaten beni engelle mümkünse ciddiye alan alır almaya almaz burası forum isteyen istediği bilgilendirmeyi yapar ayrıca burada 1.4 tsi 180 lik ibiza cupra sahibi varsa o zaten herkesten iyi bilir ve mümkünse her şeyini detaylıca açıklasın bizde bilelim
Kesin mekatronik yapıyor mu dedim yoksa diğer forumlarda bunu mu yazıyor dedim arada büyük fark var usta başı değillim bir şey değillim ayrıca araba sahibi olsam bile kronik problem var mı yok anlayamam belki benim arabaya has bir durum.Binmediği arabalar hk. Olmayacak şekilde kesin yargılara varan, hele hele salak vb. Benzetmelere kadar gidebilen birisine anlatacak tek bir kelimem dahi yok. Mümkünse benimle aynı arabaya ilgi duymasın,binmesin yeterli. Siz 60000km de kesin mekatronik yapar yorumunuz ile yolunuza devam edin. Ben de arabamın artı ve eksilerilerinin farkında olarak hayatıma devam ediyim. Şöyle bir ortamda bildiğim gerçekleri anlatmanın bir yararı olduğunu düşünmüyorum. Bir kulaktan girip bi kulaktan çıkacağa benziyor.