İsteyince oluyormuşGeçenlerde sabah 07:00'da Kartal'dan Tuzla'ya sahilden 4.2lt ile gitmişliğim vardır. Şehirdışı da 90'la falan gidince fabrika verisi yakalanır.

İsteyince oluyormuşGeçenlerde sabah 07:00'da Kartal'dan Tuzla'ya sahilden 4.2lt ile gitmişliğim vardır. Şehirdışı da 90'la falan gidince fabrika verisi yakalanır.
Benim goztepeden tuzlaya gidip gelmem trafik varsa 12 yoksa 10.5 -11 arasi. 4.2 gorunce gozum yasardi ciddenGeçenlerde sabah 07:00'da Kartal'dan Tuzla'ya sahilden 4.2lt ile gitmişliğim vardır. Şehirdışı da 90'la falan gidince fabrika verisi yakalanır.
@and testi bekliyoruz
Abi kızma ama Vw Beetle, Şahin test edeceğinize böyle araçları test etseniz daha iyi olmaz mı?Orjinal jantları da olsaydı aslında iyi olurdu. güle güle kullan aracını, notumu aldım test edileceklere![]()
Aslında bence arada farklı eski tatları test etmeleri iyi oluyor.Abi kızma ama Vw Beetle, Şahin test edeceğinize böyle araçları test etseniz daha iyi olmaz mı?
Hepsinin musterisi farklıAbi kızma ama Vw Beetle, Şahin test edeceğinize böyle araçları test etseniz daha iyi olmaz mı?
Beetle testi bencr gahet iyiydi merak ettiğim bir araçtıAbi kızma ama Vw Beetle, Şahin test edeceğinize böyle araçları test etseniz daha iyi olmaz mı?
Orjinal jantları da olsaydı aslında iyi olurdu. güle güle kullan aracını, notumu aldım test edileceklere![]()
bu spoilerin aynısından aldım beğenmedim geri verdim. O oturmayan kısımları beni irite etti: cesaret edemedim. Arabanız güzel. Kazasız belasız kullanınSon durum spoiler eklendi
Ekli dosyayı görüntüle 2057 Ekli dosyayı görüntüle 2058
Ekli dosyayı görüntüle 2059
Abi kızma ama Vw Beetle, Şahin test edeceğinize böyle araçları test etseniz daha iyi olmaz mı?
Hocam test videosu ne zaman geliyor Şahinin ?Onları da çekeriz bunu da, sıkıntı yokjantlı haliyle çekmek lazım ama, şahin biraz denk geldi çokta isteniyordu aradan çıkmış oldu. Satılmadan çekmiş olduk.
1 2 haftaya gelecekmiş.Hocam test videosu ne zaman geliyor Şahinin ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi