KAPALI Seçiceğim araç hakkında fikir ve önerilerinizi almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IlkeR1

Asfalt Kurutucu
16
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Konu başlığında yazılan gibi bir araç almayı düşünüyorum ama seçemiyorum şimdi ben günde minimum 100 km yol yapıyorum haftanın 6 günü bu yolu yapmak dayım buda yılda ortalama 6x52x100=31,200 km gibi bir yol yapıyor yaptığım uzun yollar hariç tabi ki yani minimum 40,000 km yol yapmak dayım. Şimdi ben bu hesabı niye yaptım siz hiç yılda şu kadar km yapıyor isen dizel şu kadar km yapıyor isen benzinli muhabbetlerine girmeyin diye yaptım. Asıl olaya gelelim ben şuan 2014 model 1.4 160 hp cc kullanmaktayım aracımdan memnunum fakat değiştirmek istiyorum. Mümkünse aradığım araçlarda istediğim bazı özellikler şunlar;
1-bixenon far (stock)
2-ses yalıtımı (stock)
3-sağlam bir araç (bkz. smal over lap test good or acceptable and euroncap 5 star)
4-Usb bağlanır bi double ekran teyp (mümkünse can-bus destekleyen modellerden hani klima açınca ekranda gösteren tip anladınız siz onu yani stock sonradan yapma değil)
5-satmak istediğimde hızlı satılan piyasası olan
6-konfor
7-mümkünse sağlam bir şanzıman dsg hariç :D
8-beni yokuş ve sollamalarda üzmeyecek bi performans
ee nediyim taliplerimi bekliyorum (benzin dizel fark etmez c segmenri olur d segmenti olur gene fark etmez)
Bu arada almak isteyene satabilirim cc yi bilgi almak isteyen varsa özel mesaj yazabilir.
 
mazda 3le bende baya bir ilgilenmiştim bir ara. çok da severim kendisini test sürüşünde arabanın kalitesine hayran kalmıştım, müzik ses kalitesinin hala en iyisi olduğunu düşünüyorum sınıfında hatta bir çok üst sınıf araçtan da üstün. ama gel gör ki hem piyasa şartları ötv düzenlemesi olunca 110kyı mazda 3 için "bence" fazla oluşu motor performansı ve 2 elde yokluğu beni uzaklaştırdı bu araçdan. ama ne zaman görsem hala bakarım:)
 
Doğruya doğru, gerek iç, gerekse dış tasarım olarak bende çok beğenir ve etrafta çok fazla olmamasının da etkisiyle benimde gözüm takılır Mazda 3 e ... ama motor konusunda da aynen @KeremDK nın dediği gibi bencede sıkıntılı bir durum oluşuyor.. o motoru çıkar, 1.4 TSI veya 1.2 Puretech .. veya Renault ın 1.2 TCI ını koy.. bence daha iyi olurdu..
 
  • Beğeni
Tepkiler: KeremDK
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...