Oooo maşallah maşallah harika görünüyorsunuz gençler 

Etkinlik çok güzeldi, bugün benim için çok keyifli geçti. Başta bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen @FurkanKarka 'ya sonrasında tüm katılanlara teşekkür ederim. Yazıda ufak bir yanlışlık var yalnız 2.turda 1. olmuştum, sponsorlara yalancı çıkartma beniSen! Piste Hazır Mısın? 2019 | İstanbul etkinliği keyifli bir şekilde bitti. Etkinliğe katılıp, zamanını ayıran herkese çok teşekkür ediyorum. Güzel pist süreleri gördük, ilk turda 1.olan @DuzboruDownpipe ve ikinci turda 2.olan @2jzihtiyar 'ı tebrik ediyorum. Pist süreleri ile ilk etkinliğin rekorunu kırdılar!
Ekli dosyayı görüntüle 17359
Etkinlik fotoğraflar:
Ekli dosyayı görüntüle 17368
Ekli dosyayı görüntüle 17360
Ekli dosyayı görüntüle 17361
Ekli dosyayı görüntüle 17362
Ekli dosyayı görüntüle 17363
Ekli dosyayı görüntüle 17364
Ekli dosyayı görüntüle 17365
Ekli dosyayı görüntüle 17366
Ekli dosyayı görüntüle 17367
Etkinlik çok güzeldi, bugün benim için çok keyifli geçti. Başta bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen @FurkanKarka 'ya sonrasında tüm katılanlara teşekkür ederim. Yazıda ufak bir yanlışlık var yalnız 2.turda 1. olmuştum, sponsorlara yalancı çıkartma beni![]()
Oooo maşallah maşallah harika görünüyorsunuz gençler![]()
Transfer hizmetlerimize sponsor olan @Ali Karaer 'i unuttum bak, sana da ayrıca teşekkürlerMüthiş zaman geçirdik beyler, gelebilenlerin ayağına sağlık, gelemeyenler de hiç üzülmesinler sıkça tekrar etmeye çalışacağız![]()
Benim aklımda 27 şubat olarak kalmış![]()
Müthiş zaman geçirdik beyler, gelebilenlerin ayağına sağlık, gelemeyenler de hiç üzülmesinler sıkça tekrar etmeye çalışacağız![]()
Transfer hizmetlerimize sponsor olan @Ali Karaer 'i unuttum bak, sana da ayrıca teşekkürler
sdşasldkaslşdkas vip servis gibi olduTransfer hizmetlerimize sponsor olan @Ali Karaer 'i unuttum bak, sana da ayrıca teşekkürler
duydumAli, Viano için çok teşekkür ediyorum tekrardan. Bunun teşekkürünü egzoz ile yaptım artık.![]()
ne demekOps, talihsizlik olmuş bu durum. Neyse ki yakın zamanda tekrarını gerçekleştireceğiz, umarım müsait zamana denk gelir.
Ali, Viano için çok teşekkür ediyorum tekrardan. Bunun teşekkürünü egzoz ile yaptım artık.
Ali'nin Viano'yu emanet getirmesi büyük fedakarlık. <3
o ortamda bulunabilmen muhabbete dahil olabilmendi önemli olanValla harika etkinlik oldu her ne kadar go kart'a gelemesem de,muhabbet için bile iyi ki gelmişim.Müthiş sardı beni şahsen,tekrardan gelen herkese bu keyifli vakitler adına çok teşekkür ediyorum,birkaç saatliğine de olsa şehir hayatından kopup ortak sevilen bir aktiviteyi yapmak insanın ruhunu tazeliyor.
Bu arada gelecek etkinliklerde olası popülasyon artışına karşı hala en ekonomik şekilde nasıl gideriz tartışmamız da sürüyor![]()
Bakalım bir dahakine ben de gelmeye çalışacam o zaman görcem seniHer fotoğrafta yara olan dudağımı yaladığım için acayip değişik çıkmışımEtkinlik baya eğlenceliydi herkese teşekkür ederim. 90 kg olmama rağmen iyi süre çıkarttığımı düşünüyorum. Hem average hem de hot lap olarak @2jzihtiyar ile çok yakındık. Bir dahaki etkinliğe diyet yapıp zayıflayarak geliyorum valla 6.5 bg çekmedi cüsseyi
![]()
sizi gidi vagcılar sizi diyomuşumBakalım bir dahakine ben de gelmeye çalışacam o zaman görcem senisenle tam denk oluyoruz kilo boy tecrübe olarak bildiğin Passat vs Superb gibi aynıyız olm
.
Kazalar, spinler, geçişler vs bu kartıng öncekinden çok daha güzel oldu.Kalabalık olunca daha iyi oluyor.
Ayrıca @FurkanKarka az mesaj yazdigim için mı beni unuttun![]()
Bunları senden duymak güzel abi@DuzboruDownpipe tebrikler. Seninle yarıştığımdan biliyorum. Yaşına ve tecrübe eksikliğine rağmen sıkı yarışıyorsun.
Güzel etkinlik olmuş ellerinize sağlık![]()