Ilk defa senden duydum.Kimse farkında değil mi bu sorunun yahu ? Evet yeni civic yağ yakıyor.Km yapmış Civic sahibi olanlar bir yağ çubuklarını çekip baksınlar.

Ilk defa senden duydum.Kimse farkında değil mi bu sorunun yahu ? Evet yeni civic yağ yakıyor.Km yapmış Civic sahibi olanlar bir yağ çubuklarını çekip baksınlar.
Kimse farkında değil mi bu sorunun yahu ? Evet yeni civic yağ yakıyor.Km yapmış Civic sahibi olanlar bir yağ çubuklarını çekip baksınlar.
yılların atmosferik motorunun yağ yakması bana hiç inandırıcı gelmedi.Kimse farkında değil mi bu sorunun yahu ? Evet yeni civic yağ yakıyor.Km yapmış Civic sahibi olanlar bir yağ çubuklarını çekip baksınlar.
Aracı raporla alacağımız için 2. el düşünmüyoruz. Ve iç-dış tasarımını beğenmediğim için de Ford tercihlerim arasında değil.
O kadar düşüş olacağını sanmam hocam. Bunların sağı solu belli olmaz bi zam gelir bu fiyatları mumla arariz. Bide dizel konusundaki görüşlerinize katılmıyorum hocam. Dünya da değer kaybedebilir ama su an 10 arabanın 6 si dizel ve alternatif i nerdeyse hiç yok. oyüzden dizel konusunda bizim biraz daha katedecek yolumuz olduğunu düşünüyorumOtomatik araça vereceğim fiyat farkını manuel araçta donanıma verme taraftarıyım. Dizel araçların da 3-5 sene sonra değer kaybedeceğini düşündüğümden (yavaş yavaş otomobil firmaları dizel araç üretimini durdurmak için tarih verdi) benzinli araç daha sıcak geliyor. Ayrıca önümüzdeki aylarda 2017 model araçların fiyatı düşer mi? Şuan 2017 modeli 110-115k bandındaki araçları nisan ayı gibi 100k ya almak mümkün olur mu?
Otomatik araça vereceğim fiyat farkını manuel araçta donanıma verme taraftarıyım. Dizel araçların da 3-5 sene sonra değer kaybedeceğini düşündüğümden (yavaş yavaş otomobil firmaları dizel araç üretimini durdurmak için tarih verdi) benzinli araç daha sıcak geliyor. Ayrıca önümüzdeki aylarda 2017 model araçların fiyatı düşer mi? Şuan 2017 modeli 110-115k bandındaki araçları nisan ayı gibi 100k ya almak mümkün olur mu?
Ilk defa senden duydum.![]()
Bende ilk kez sizden duydum astra daki 1.6 ile karıştırıyor olabilir misiniz?
yılların atmosferik motorunun yağ yakması bana hiç inandırıcı gelmedi.
Raporlu araçta 1.6 sınırı var hocamHocam raporla alacaksanız 2.0dizel motorlu arabalara da bakabilirsiniz bence, vergisiz fiyatlar benzer yerlere geliyor.
1.0tsi konusunda da 1.2tsi karadenizde hiç sıkıntı çekmedi yüklü halde bile dağları tepeleri aştıama yakıt konusunda üzebilir, karadeniz sonuçta normalde 5-6 yakan dizellerin 12-13 yaktığı yerler
manuel dizel hb megane tercih edebilirdim yerinizde olsam
Geçenlerde bunun muhabbeti geçti forumda epey. Hacim sınırı kalkmış fiyat sınırı gelmiş. Vergili fiyatı 200bine kadar olan her arabayı alabiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam mtv de ödemiyorsunuz diye biliyorumRaporlu araçta 1.6 sınırı var hocam![]()
Alabilecek durumdakiler için güzel bir fırsat olmuş o halde. Ancak bizim sınırımız vergili fiyatıyla 100-110k bandında :/Geçenlerde bunun muhabbeti geçti forumda epey. Hacim sınırı kalkmış fiyat sınırı gelmiş. Vergili fiyatı 200bine kadar olan her arabayı alabiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam mtv de ödemiyorsunuz diye biliyorum![]()