Bana faydası olmayan kilisenin papazını kıtlayayım
cunku vw markasının premıum versıyonu audi markasıdır. markaya da takılmak zorundayız cunku kaputa tata amblemı koysaydık kac kısı o arabayı alırdı ? ben premıum model uretıyorum demekle premıum olundugunu daha gormedım . bknz mazda.İç mekan güzel olmuş. Mercedes görsün de biraz örnek alsın. Piranha tabletlerle nereye kadar...
edit: premium tartışmasına gelecek olursak, premium diye geçinen birçok modelden daha premium olmuş. Neden markaya takılıyorsunuz?
cunku vw markasının premıum versıyonu audi markasıdır. markaya da takılmak zorundayız cunku kaputa tata amblemı koysaydık kac kısı o arabayı alırdı ? ben premıum model uretıyorum demekle premıum olundugunu daha gormedım . bknz mazda.
bu kısısel bır gorus olur bencede mazda premıum ama usttede bahsedılmıs sadece amblem degıl gerı kalan tum etmenlerde ısın ıcıne gırdıgınde premıum olmaktan uzak bır marka mazda ornegın. audı ıcınse vag grubunun sıralaması c segmentınde leon( golf ( a3 seklınde yanı kısacası evet c segmentındekı premıum temsılcılerı audı.Sadece markaya bakacaksak, A3 sedana premium mu diyeceğiz? Bence değil.
Hocam mqb vw de yol tutuyor. Seat ta tutmuyor nedense komik bir durum gerçektenBen beğendim güzel olmuş. Bu araç ülkemizde de kendi sınıfına göre bence çok satacak. VW bence de premium bir marka değil ama orta sınıf markalar arasında premium'a en yakın marka. Malzeme kalitesi, motor-şanzıman, yalıtım, kullanılan teknoloji hepsinde belli bir çıtanın üstündeler. Bu kalite farkları detaylara inince ortaya çıkıyor. Örnek olarak, araçta far sistemleri, diğer sürüş destek sistemleri VW'de gerçekten işe yarar bir şekilde sürücüye fayda sağlarken, rakip japon markalar ve diğer orta sınıf araçlarda sadece donanım olarak görünsün diye var.Bunu da ADAC'ın yaptığı çeşitli asistan sistemleri testlerine dayanarak söyledim. Her testte vw yüksek puan almayı başarabiliyor. İncelemek isteyenler için link:
https://www.adac.de/infotestrat/tests/assistenzsysteme/default.aspx
Bir tek, yol tutmayan mqb platformuna el atmaları lazım
Ben beğendim güzel olmuş. Bu araç ülkemizde de kendi sınıfına göre bence çok satacak. VW bence de premium bir marka değil ama orta sınıf markalar arasında premium'a en yakın marka. Malzeme kalitesi, motor-şanzıman, yalıtım, kullanılan teknoloji hepsinde belli bir çıtanın üstündeler. Bu kalite farkları detaylara inince ortaya çıkıyor. Örnek olarak, araçta far sistemleri, diğer sürüş destek sistemleri VW'de gerçekten işe yarar bir şekilde sürücüye fayda sağlarken, rakip japon markalar ve diğer orta sınıf araçlarda sadece donanım olarak görünsün diye var.Bunu da ADAC'ın yaptığı çeşitli asistan sistemleri testlerine dayanarak söyledim. Her testte vw yüksek puan almayı başarabiliyor. İncelemek isteyenler için link:
https://www.adac.de/infotestrat/tests/assistenzsysteme/default.aspx
Bir tek, yol tutmayan mqb platformuna el atmaları lazım