KAPALI Sizce Hangi Renk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozgur44

Profesör
288
Arkadaşlar anlaşılan oki ben bu aracı almadan sizler rahat edemiyeceksiniz
Ekran Alıntısı.PNG
:) Sizce Hangi renk daha yakışmış
( Kar beyazı hariç 750 TL fiyat farkı var sizce Değermi )

Güncel versiyonunun diğer rakiplerinin gerisinde kaldığını düşünüyorum . Makyaj sonrası da cezbedici bi güncelleme gelmedi bence. Fakat kesinlikle zevk ve tarz meselesi sevgiler.

Şimdiden hayırlı olsun, günbatımı bronz der susarım. Megane'ımızı da vizon kahve aldık. Çok memnunuz, kahverengi ve tonları arabaya ayrı bir hava katıyor, daha olgun gösteriyor. İç hiç farketmez temizlemekle uğraşmayayım derseniz siyah alın.
Teşekkür Ederim. renk olarak dış inci beyaz iç siyah kalmış bir arac ona pazarlık ettik persembe bitirecez nasip olursa

Güncel versiyonunun diğer rakiplerinin gerisinde kaldığını düşünüyorum . Makyaj sonrası da cezbedici bi güncelleme gelmedi bence. Fakat kesinlikle zevk ve tarz meselesi sevgiler.
Teşekkür Ederim. Diğer konuda belirttigim gibi Focus ve Corolla arasında kalmıştım hangisinin fiyatı uygunsa ona bakacagımızı belirtmiştim. Corolla 2 bin lira daha uygun olunca seçimimizi bu yönde kullandım.

Teşekkür Ederim. renk olarak dış inci beyaz iç siyah kalmış bir arac ona pazarlık ettik persembe bitirecez nasip olursa
İnci beyazı birçok markanın d segmentinde sunduğu bir renk, beyaza beyaz demem sedefli olmayınca, kendi aracımızda da kahve ve inci beyazı arasında kalmıştık ancak ben beyazı megane'a yakıştıramamıştım, corollaya daha çok yakışır. Hayırlı olsun.

Metalik gri veya koyu maviyi secerdim..Corolla'ya yakisiyor
Artik trafikte beyaz araba gormekten gina geldi.Eskiden sirket gri'si diye dalga gecerlerdi simdi sirket beyazi oldu..
Siyah,beyaz veya acik gri disinda tum renkler tercih edilebilir bence
En azindan arabaniz trafikte sikca rastlanan bir model olsa bile gozler renginden dolayi uzerinizde oluyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi sana şu kadar diyim kırmızı ve bej kombinasyonu gördüm ve pek sevmediğim bir araba olsa da dönüp 2 kere baktım. 3T3 renk yani baya sağlam tavsiye ederim kesinlikle. 4U3 gün batımı bronz da çok hoş. İkınci el açısından 4U3 alırdım ama ikinci el problem değilse kırmızı + bej kombinasyon der susarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...