uzun uğraşlar sonucunda biz de silver 6 blok 254'te yerimizi aldık. indirimsiz oldu ama yapacak bi şey yok 10.000 bilete yetişemedik. Bunun bilgilendirilmesinin yapılmaması sinir bozucuydu ama o açıdan intercity yönetimi üzdü biziSonunda indirimsiz halinden silver 6 aldım, zorlu bir süreç oldu.
Ben de indirimsiz fiyattan aldım knk, orda görüşürüz artıkuzun uğraşlar sonucunda biz de silver 6 blok 254'te yerimizi aldık. indirimsiz oldu ama yapacak bi şey yok 10.000 bilete yetişemedik. Bunun bilgilendirilmesinin yapılmaması sinir bozucuydu ama o açıdan intercity yönetimi üzdü bizi
bana iade yaptılarEvden izlenmeli ¯\_(ツ)_/¯
"En kısa sürede" diyorlardı, para iadesini yaptılar mı?
Evet iade yapıldıEvden izlenmeli ¯\_(ツ)_/¯
Sıkıntısız yaptılar abiEvden izlenmeli ¯\_(ツ)_/¯
Pandemi nedeniyle iptal olan konser bileti iadesini 2 ayda zar zor almıştım ama şimdi şaşırtıcı şekilde hemen iadesini yaptılar biletlerinEvden izlenmeli ¯\_(ツ)_/¯
Bu tarz sıkıntılar çokça duyduğum için sormuştum. Bu kadar yoğun talep olmasına rağmen sıkıntı çıkarmamış olmalarına sevindim.Pandemi nedeniyle iptal olan konser bileti iadesini 2 ayda zar zor almıştım ama şimdi şaşırtıcı şekilde hemen iadesini yaptılar biletlerin