Clio'nun hoş bulduğum 3 şeyi var. Motoru, freni ve tasarımı. Bunun dışında hiç bir özelliğinin parasını hak ettiğini düşünmüyorum. Malzeme ve işçilik sadece yumuşak malzemeyle ölçülemez. Fabia'nın iç mekandaki malzemeleri sert ama 10 yıl boyunca bana mısın demeyecek gibi hissettiriyor. Ben kesinlikle Fabia'yı tercih ederdim.Clionun tasarımını çok hoş buluyorum ben
Valla yalan yok, ikisini de pistte kullanmadım. Fabia'nın yol tutuşu için her türlü emniyetli, oturaklı derim. vag grubunun sakin ve konforlu kullanıma yönelik markası Skoda. Tam olarak Fabia da bunu yansıtıyor, fiesta gibi dinamik değil. Clio kullandığımda böyle sanki fabrika çıkışı amortisörleri patlakmış, yayları da 1M km yapmış hissi vermişti bana. Clio'nun kronik sorunları düzeltildiyse bilemem. Ama düzeltilmiş olsa bile kişisel tercihim olmazdıLeon o para ise bencede clio almayın. Clio alınacaksada 2015 hatta 2016 dan aşağısına bakmayın. O bahsedilen kronik sorunların çoğu giderildi 2015 ve üstünde. Bu arada yol tutuş konusunda fabia daha iyi diyenler olmuş sanıyorum iki aracıda özellikle pist ortamında kullanmamışlardır. Yol tutuş konusunda fabia clio ya göre bir alt sınıf kalır. Ama dsg ve malzeme kalitesi anlamında fabia, yol tutuş ikinci el anlamında ise clio derim ben.
Hocam daha dün makyajlı clio ya gittik. Malzeme kalitesi şahinlerde bile daha iyi. Ama en baz versiyon da bile bose ses sistemi sunması hoş. Fakat çok fazla fiyatları en boşu 52 bin TL. Polo bu fiyat olsaydı dünya yıkılırdi da neyseTamam Clio'nun malzeme kalitesi iyi değil de Fabia da ondan iyi değil ki. Bildiğimiz araçlar olmasa inanacağız.
Şahinde bile daha iyi lafını zaten ciddiye almıyorum. Sen benim en son sürdüğüm Polo'yu bir sür de Clio'ya dünya varmış diye sarılırsın 70.000'lik Polo'da 2 tane hava yastığı var, 2 gram yumuşak malzeme kurtaracak beni kaza sırasında zaten. Bu tip Clio/Polo/Fabia tartışmaları abartılacak ve hatta üstüne çok tartışılacak konular değiller. Gider içine binersin, sürersin, hangisinde kendini iyi hissedip iyi fiyat alırsan en iyisi odur. Gerisi bana göre hikaye.Hocam daha dün makyajlı clio ya gittik. Malzeme kalitesi şahinlerde bile daha iyi. Ama en baz versiyon da bile bose ses sistemi sunması hoş. Fakat çok fazla fiyatları en boşu 52 bin TL. Polo bu fiyat olsaydı dünya yıkılırdi da neyse
Zaten genel olarak sizin dediğiniz bütün araçlar için geçerli. Ben airbag demedim zaten o konuda polo çok yanlış yolda. Sahin ı zaten esprili bir mana da söyledim. Ben kendimi en iyi fabia içinde mutlu hissettim mesela.Şahinde bile daha iyi lafını zaten ciddiye almıyorum. Sen benim en son sürdüğüm Polo'yu bir sür de Clio'ya dünya varmış diye sarılırsın 70.000'lik Polo'da 2 tane hava yastığı var, 2 gram yumuşak malzeme kurtaracak beni kaza sırasında zaten. Bu tip Clio/Polo/Fabia tartışmaları abartılacak ve hatta üstüne çok tartışılacak konular değiller. Gider içine binersin, sürersin, hangisinde kendini iyi hissedip iyi fiyat alırsan en iyisi odur. Gerisi bana göre hikaye.