HABER Skoda, makyajlanan Fabia'yı Cenevre'de görücüye çıkaracak

sergensatir

Asfalt Kurutucu
22 Ağu 2017
107
62
735
Geçtiğimiz ay Skoda, makyajlanan Fabia‘nın önizlemesini paylaşmıştı. Bugünlerde ise yeni otomobilin tüm detayları ortaya çıktı.

Gelecek ay Cenevre Otomobil Fuarı‘nda ilk kez yer alacak olan makyajlı Fabia’nın iç ve dış mekanında birtakım küçük değişikliklere gidilmiş. Dikkatleri daha çok çeken değişiklikler ise kaputun altında yatıyor.

Dizele veda

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki Fabia dizel ve dört silindirli motorlara veda etmiş. 1 litrelik 3 silindirli benzinli motorlar 4 farklı güç çıktısına sahip. 60 ve 75 beygirlik versiyonlar atmosferik iken 95 ve 110 beygirlik üniteler ise turboyla besleniyor.

Fabia ile aynı sınıfta bulunan otomobillerde 3 silindirli motorlara aşinayız fakat Skoda’nın dizel motoru kaldırması biraz cesur bir hamle olmuş. Skoda, ürün gamına yerleştirdikleri bu 3 silindirli benzinli motorların yakıt ekonomisi bakımından tutumlu dizel motorlarla paralellik gösterdiğini vurguladı.


Fabia Combi Wagon.
Motorların yanı sıra Skoda, yenilenmiş Fabia’yı en güncel güvenlik teknolojileri ve bilgi-eğlence sistemi ile donatmış. Kör nokta uyarı sistemi, arka trafik uyarısı, otomatik uzun hüzmeli farlar yeni Fabia’yı selefinden çok daha güvenli kılıyor. Aynı zamanda 6.5 inçlik bilgi-eğlence ekranı ise daha iyi bağlanabilirlik sağlıyor. Yenilenmiş gösterge paneliyle birlikte çeşitli iç mekan seçenekleri de mevcut kılınmış.

Skoda, Fabia’yı beş kapılı hatchback ve uzatılmış Combi wagon versiyonlarıyla satışa sunacak. Makyajlanan Fabia’da yapılan değişiklikler onu bir müddet daha güncel ve rakiplerine karşı güçlü kılacak.



1 arasında 4




Fabia Combi Wagon.

Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ugur
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım