KAPALI Skoda rapid spaceback

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerpetenemir

Emir Kerpeten
Panpa
1,332
28
Marka
Opel
Abime Rapid spaceback almayı düşünüyoruz , bütçemiz el verdiği kadarıyla 1.2 tsi ful paket alabiliyoruz sıfır olarak , yada ikinci el 1.4tdi alabiliyoruz . Yılda 15bin km yapıyor , bu arabaya sahip olan birileri varmı çünkü abim karısını çocuğunu alıp tatile gidicek yani geniş bir iç mekana ihtiyacı var , 70bin liraya daha geniş konforlu ve sıfıra yakın ne araç alınabilir donanım olarakta biraz dolu olması lazım

70 Bin bütçe ile rapid almak mantıklı olmayabilir.

Sıfır otm elantra 63 bin seviyelerinde,Şanzıman sağlam tork konvertörlü,donanım olarak yeterli,genel olarak Sessiz,konforlu,ipeksi ve tok bir sürüş sunar.İç hacmide ferah güzeldir.

Skoda olacaksada 2.el Dizel otm Elegance Octavia alınabilir. Bu rakamlara çıkınca C Sınıfı araçlar alınması taraftarıyım.Abiniz ve ailesi uzun yolculuklardan daha fazla keyif almalı bu kadar para harcayınca..

aracı bugün aldık , ilk gün olarak ben bayaa beğendim aracı , süspansiyonları iyi malzeme kalitesi olarakta eski aracımız pejo 207den ve corsa d den çok daha kaliteli , ilk defa dsg kullanıyoruz ve star stopa alışamadık :D abimin ilk dediği cümle TİPODAN BURALARA KADAR GELDİK ALIŞAMAM BEN BUNA dedi :D

aracı bugün aldık , ilk gün olarak ben bayaa beğendim aracı , süspansiyonları iyi malzeme kalitesi olarakta eski aracımız pejo 207den ve corsa d den çok daha kaliteli , ilk defa dsg kullanıyoruz ve star stopa alışamadık :D abimin ilk dediği cümle TİPODAN BURALARA KADAR GELDİK ALIŞAMAM BEN BUNA dedi :D
Hayırlı olsun. Artık sizde vagcısınız aramıza hoş geldiniz :p şaka bir yana resim paylaşırsanız güzel olur :)

Hayirli olsun allah kaza bela vermesin, Allah daha iyilerinı de nasip eder inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...