İyi akşamlar arkadaşlar az çok beni tanıyan veya göz aşinalığı olan vardır burda önceden de konu açmıştım. Deden kalma bir bahçemiz vardı 3 yılın sonunda satıldı çok şükür sıra en zevkli yerine geldi Bütçeyi tam konuşmadım ama tahmini max 25.000tl olacak gibi duruyor. Öğrenciyim 22 yaşındayım 4 senedir araba kullanıyorum biraz olsun tecrübe var. Sizden istediğim anketi oylamanız ve düşüncelerinizi yazmanız. 1,7 dti corsayı listemden çıkarmıştım fakat çevremde gerçekten temiz titizlikle yapılmış bir tane buldum arkadaşım vasıtasıyla araba çıkarabilecek bütün sorunları çıkarmış ve sahibi hepsini onarmış sonrasında da kendi zevkine göre fazla olmayacak şekilde yüklemiş, corsa gerçekten sorunsuz kıvamında şu an son 1 yıldır aynı şekilde devam ediyor ama corsa da aklıma tek takılan soru frenleri.
Arabadan beklentim beni tatmin etsin performansı az yakacak diye leş olmasın istiyorum bir de Mersinliyim ve Gaziantepte okuyorum inşallah alırsam araba senede en az 4-5 kere Gaziantep'e gidip gelecek bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim sizin görüşleriniz önemli
Başka önerebileceğiniz varsa önerilere açığım tabiki
Şimdiden teşekkürler hepinize umarım bu son konu olur
Arabadan beklentim beni tatmin etsin performansı az yakacak diye leş olmasın istiyorum bir de Mersinliyim ve Gaziantepte okuyorum inşallah alırsam araba senede en az 4-5 kere Gaziantep'e gidip gelecek bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim sizin görüşleriniz önemli
Başka önerebileceğiniz varsa önerilere açığım tabiki
Şimdiden teşekkürler hepinize umarım bu son konu olur