Sosyal Medya Kullanıcıları İçin Bazı Kolaylıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alfhonso

Hakan BIÇAK
İnfazcı
Yönetici
Admin
24,779
36
Marka
Mercedes
İşletmeleriniz, kişisel sosyal medya hesaplarınız veya bu pazar ne kurcalasam diyenleriniz için kullanabileceğiniz bazı sitelere dair sosyalmedyatv twitter hesabında gördüğüm bazılarını daha önce kendi işlerimde kullandığım linkleri sizlerle paylaşmak istedim.

C89zIQrWAAAJgRN.jpg

Bi de Tweetdeck. Farklı twitter hesaplarını tek ekranda kullanabilmeyi sağlıyor. Aynı anda birden fazla hesaptan aynı twitleri atmayı da sağlıyor. Aynı işlev buffer ve hootsuite sayesinde de yapılabilir ama Tweetdeck en kolay yolu. Üstelik dilediğiniz kurumsal veya kişisel hesaptan atılan twitlerle ilgili bildirim almanızı da sağlıyor.​
@Iskender Bey'in ilave yapmamı istediği Pixlr var bi de, basit arayüzüyle tarayıcı üzerinden fotoğraf düzenlemekte kullanabileceğimiz bi site. Mobil uygulaması da oldukça kullanışlı.

Son düzenleme:
Eyvallah koçum, hootsuite ve buffer kullandım bi ara. Kullanışlı ve güzel. Son eklediğim Tweetdeck'i halen daha kullanıyorum :)

Bu paylaşımı gördükten sonra Pablo ve Canva'yı kurcaladım biraz. Çok basit ve çok hoşuma gitti
Ne demek bılader şunu da eklersen sevınırım. https://pixlr.com/ Tarayıcı üzerinden fotoğrafları düzenlemeye yarayan bir site. Çok kullanışlıdır knk :D

çok sağol abi işimize yarar bunlar özellikle hootsuite çok kolaylaştıracak gibi işlerimi
:D
Hootsuite muhteşem ya. Zamanlamalı paylaşımlar falan gayet hoş :) Şirket hesaplarını ona bağlamıştım. Organizasyon esnasında işi gücü bırakıp instagram twitter facebook tumblr grup sayfa etkinlik sayfası vs tek tek uğraşmaktansa tek tıka basıp hepsine gönderebiliyordum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...