Açıklar cenk abi zaten k.kartıyla oluyor da bende k.kartı yok hesap kartımla başka int. Sitelerinden alışveris yapabiliyorm ama steamda sorun çıkıyor hep bankanız gelen kart bilgilerini onaylamadi diyir bu steamde danışabileceğim bi çagrı merkezi fln var mı acep?Kredi kartın internet alışverişine açık mı hocam ? Önce onu internet alışverişine açtırman lazım. Ayrıca artık banka kartıyla da internetten alışveriş yapabiliyorsun. Onu da internet alışverişine açtırman lazım.
Onun için önce bankanın müşteri hizmetlerini ara kardeşim.. Ama steam'den banka kartıyla alışveriş yaparken adımları doğru uyguluyor musun ona bir bak. Sonra olmazsa bankayı ara.Açıklar cenk abi zaten k.kartıyla oluyor da bende k.kartı yok hesap kartımla başka int. Sitelerinden alışveris yapabiliyorm ama steamda sorun çıkıyor hep bankanız gelen kart bilgilerini onaylamadi diyir bu steamde danışabileceğim bi çagrı merkezi fln var mı acep?
Önerebileceğin bir site var mı hocam?Bende banka kartı var Steam'de sorun olmadı ama başka bir bankanın kartında olmuştu.
Cüzdan kodu alacaksan başka bir site üzerinden kod satın alıp Steam'de kullanabilirsin.
Ben Steam'den 5 TL yüklenmiyor diye MTC Game üzerinden 5 TL Cüzdan Kodu satın almıştım bir sıkıntı olmadı.Önerebileceğin bir site var mı hocam?
Benim kartımda 3D Secure olmadan çekim yapmıyor ama Steam'den alışveriş yapabiliyorum.Steam'de 3D Secure seçeneği yok. Muhtemelen kartınız yalnızca 3D Secure destekli ödemelere açık ve bu nedenle Steam ödemeleri başarısız oluyor.