Steam da hesap kartımla alişveriş yapamıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur

Profesör
535
Arkadaşlar hesap kartımla almaya calışınca bankaniz bilgileri reddetti diyor ve işlem tamamlanamıyor bu sorunu yaşayan var mı nasıl düzeltiriz bir de kredi kartıyla oluyor sorun yok ama sorun benim k.kartım yok.:D

Kredi kartın internet alışverişine açık mı hocam ? Önce onu internet alışverişine açtırman lazım. Ayrıca artık banka kartıyla da internetten alışveriş yapabiliyorsun. Onu da internet alışverişine açtırman lazım.

Kredi kartın internet alışverişine açık mı hocam ? Önce onu internet alışverişine açtırman lazım. Ayrıca artık banka kartıyla da internetten alışveriş yapabiliyorsun. Onu da internet alışverişine açtırman lazım.
Açıklar cenk abi zaten k.kartıyla oluyor da bende k.kartı yok hesap kartımla başka int. Sitelerinden alışveris yapabiliyorm ama steamda sorun çıkıyor hep bankanız gelen kart bilgilerini onaylamadi diyir bu steamde danışabileceğim bi çagrı merkezi fln var mı acep?

Açıklar cenk abi zaten k.kartıyla oluyor da bende k.kartı yok hesap kartımla başka int. Sitelerinden alışveris yapabiliyorm ama steamda sorun çıkıyor hep bankanız gelen kart bilgilerini onaylamadi diyir bu steamde danışabileceğim bi çagrı merkezi fln var mı acep?
Onun için önce bankanın müşteri hizmetlerini ara kardeşim.. Ama steam'den banka kartıyla alışveriş yaparken adımları doğru uyguluyor musun ona bir bak. Sonra olmazsa bankayı ara.

Kredi kartı gibi direk olarak banka kartıyla steamden alışveriş yapılamıyor. Ödeme seçeneklerinden Master/Visa logosunun yanında Türk bayrağı olanı seç ardından BoaCompra ile alışverişine devam edebilirsin.

Bende banka kartı var Steam'de sorun olmadı ama başka bir bankanın kartında olmuştu.
Cüzdan kodu alacaksan başka bir site üzerinden kod satın alıp Steam'de kullanabilirsin.

Önerebileceğin bir site var mı hocam?
Ben Steam'den 5 TL yüklenmiyor diye MTC Game üzerinden 5 TL Cüzdan Kodu satın almıştım bir sıkıntı olmadı.
OyunFor gibi büyük sitelere de bakabilirsin yayıncı kodları ile de sanırım biraz indirim oluyor.

Sağolun hepinize boacompra dan da yükledim oldu oyunfor dan kodda aldım yalniz ben boacompra yı öneririm int.den kod alirken 50 liralik alıyosan 51 lira fln oluyor ama boacompradan direk 50 çekiyor mesela. Bu arada bütün ugraş pubg içindi aldım sonunda.:)

Steam'de 3D Secure seçeneği yok. Muhtemelen kartınız yalnızca 3D Secure destekli ödemelere açık ve bu nedenle Steam ödemeleri başarısız oluyor.

Bynogame den cüzdan kodu alabilirsiniz.Ben hep oradan alıyorum, bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Bildiğim kadarıyla yeni bir kanun gibi bir şey var. İnternetten alışveriş yapmak için bankana bilgi vermen gerekiyor. Kartımı internet alışverişine açtırmak istiyorum diye. Ondan sonra sorunu çözebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...