İlk sw aracım kendileri. Bir anda karar verip aldım. Aracı internette görüp satıcı ile randevulaşıp, ustama götürüp baktırmam ve noterden satışını almam toplamda 1 saat sürmedi. Çok yakınımda denk gelmesi de ayrı güzel oldu. Kendileri sedegli beyaz renkte 2012 model 1.5 dci 197.000 km de boyasız bir araç. Ufak tefek ezikler var boyasız düzelecek cinsten. Araçta Aralık 2022 den kalma 41.000tl bir hasar kaydı var. Köpeğe çarpma sonucu yetkili serviste ön tampon ve sağ ön far değişmiş. Ne airbaglerde ne kemerlerde ne airbag beyninde ne tampon demirinde hiçbir işlem yok. Bütün kayıtlar plaka sorgulamasına gerek kalmaksızın reno port uygulamasındaki servis geçmişi kısmından görülüyor. Parça fiyatları malum olunca açıkçası bi tampon değişimine bakmaksızın aracı aldım. İyiki de almışım. Duster ı malum çocuğu özel okula vermem ve dolayısıyla yakıt sarfiyatının yük olması sebebiyle iyide kar bıraktığı için satmıştım. Benim aracım duster bu lafımın arkasındayım ve bir yeni kasa kısmetse 1.3 turbo benzinlisini alacağım borç yüküm hafifleyince.
Araç sanıyorum extrem paket. Açıkçası esp olmayışı haricinde aradığım bir donanımda yok. Bu cüssede bir araca esp koyulmalıydı diye düşünüyorum. Araçta gözlemlediğim bir masraf olmayınca sinyalleri ve geri vites lambalarını lede çevirdim birde plakama ayyıldız yaptım. Daha yıkatmadım bile. Lastikleri continental ve 2021 tarihli dişleri güzel. Ağır bakımına 10küsür bin km var. Yağ bakımı yeni yapılmış. Aldığım bayan eşinden ayrılırken bir nevi tazminat olarak almış ve boyutları sebebiyle kullanamadığı için satmaktaymış. İki taraf içinde memnun olduğu bir ticaret oldu. 575.000tl ye satın aldım. Kurcaladıkça ben yapacak bişey bulurum herhalde.

Araç sanıyorum extrem paket. Açıkçası esp olmayışı haricinde aradığım bir donanımda yok. Bu cüssede bir araca esp koyulmalıydı diye düşünüyorum. Araçta gözlemlediğim bir masraf olmayınca sinyalleri ve geri vites lambalarını lede çevirdim birde plakama ayyıldız yaptım. Daha yıkatmadım bile. Lastikleri continental ve 2021 tarihli dişleri güzel. Ağır bakımına 10küsür bin km var. Yağ bakımı yeni yapılmış. Aldığım bayan eşinden ayrılırken bir nevi tazminat olarak almış ve boyutları sebebiyle kullanamadığı için satmaktaymış. İki taraf içinde memnun olduğu bir ticaret oldu. 575.000tl ye satın aldım. Kurcaladıkça ben yapacak bişey bulurum herhalde.

Son düzenleme: