HABER Subaru karbondioksit salınımında iddialı

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Subaru karbondioksit salınım miktarını yılda yaklaşık 20.000 ton azaltacak!
Karbondioksit salınımlarını düşürmek isteyen Subaru Corporation bunun için üç farklı çalışma gerçekleştirecek. Markanın modelleri için Boxer motor ve şanzıman ürettiği Gunma Oizumi Üretim Tesisi’nde Japonya’nın en büyük güneş enerjisi santralini kuracak. Gunma’daki Üretim Tesisi’nde ve Tokyo Mitaka’daki Tokyo Ofisi’nde “Aqua Premium” hidroelektrik tesisi tanıtılacak. Şirketin Ebisu, Tokyo’daki Merkez Ofisi’nde ve Tokyo’daki Hachioji’deki Subaru Eğitim Merkezi’nde ise Green Power belgelendirme / Green Heat belgelendirme programı kullanılacak.
Subaru’nun Gunma Oizumi Üretim Tesisi’ne monte edilecek güneş enerjisi santralinin Mart 2020’de tamamlanıp elektrik üretmesi hedefleniyor. Japonya’nın en büyük güneş enerjisi santrali olacak olan bu santral yılda 1.145 MWh enerji üretebilecek. Bu santral sayesinde Subaru’nun Gunma...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım