Yavru bile değil. İç mekan hacmi BMW 7 ile yarışır.Aile arabası olarak tartışmasız superb.limuzin yavrusu mübarek
Passatta arka koltukta ortada otrumak zor olabilir.hiç deneme fırsatım olmadı ama koltuğun ortası bayağı yüksek duruyoriki araçta 1.6 TDI dsg. Superb daha donanımlı olmasına rağmen passat 7 bin tl daha pahalı... Aile aracı olarak düşünelim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler iyi hafta sonları
Allah allah alanlar da 1.6 ucu ucuna yürütüyor performans beklemeyin demişlerdi.. Demek ki Ankara havasıyla yürümüş onlarSanırım ben de superb derdim bu karşılaştırmada. Yalnız belirtmeden edemeyeceğim 120 hp'lik 1.6 dizel dsg passat, o motor ve cüssesinden beklenmeyecek derecede iyi kaçıyor. Hayret ettim diyebilirim.
Vallahi benim aracımdan 200 küsür kilo daha ağır, 20 nm daha eksik torku var ama 150'ye kadar en fazla 1 boy civarı arkamdan geldi. Passat'tan daha hafif olan golf, jetta gibi alt gruplarıyla aramdaki mesafe biraz daha fazla oluyor. En kötü en az onlar kadar yakınımdan geliyordu yani. Ben o kasaya yeterli buldum performansı.Allah allah alanlar da 1.6 ucu ucuna yürütüyor performans beklemeyin demişlerdi.. Demek ki Ankara havasıyla yürümüş onlar