Sürücü kursuna dosya masrafı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa.e

Panpa
2,884
26
Marka
Volkswagen
Merhaba beyler. Bugün sürücü kursundan aradılar dosyan hazır gelip alabilirsin diye ben de iyi hoş dedim. Sonra 50 lira da dosya masrafı dedi ben de tamam getiririm dedim ama aklıma bi kurt düştü böyle bi masraf var mı yoksa bizi mi tokmaklıyolar diye inteenete baktım pek bi şey bulamadım. Siz ehliyet alırken böyle bi ücret ödediniz mi?

Arkadaşım 2 gün önce aldı dosyasını ondan 1.5 lira almışlar ben aldığım zaman para istememişlerdi dosya için kafalarına göre istiyolar galiba ne tuttururlarsa gittiğin zaman söyle internette bu şekilde yazıyor diye paran boşa gitmesin

Arkadaşım 2 gün önce aldı dosyasını ondan 1.5 lira almışlar ben aldığım zaman para istememişlerdi dosya için kafalarına göre istiyolar galiba ne tuttururlarsa gittiğin zaman söyle internette bu şekilde yazıyor diye paran boşa gitmesin
Teşekkür ederim kardeşim cevabın için yarın gidip söylerim kursa :)

Ben Mart ayında Eskişehir'de 20 TL vermiştim. Kurs kendine zaten para çıkarıyor ordan da 50 TL bilemiyorum..

Bu konu hakkında benimde aklıma takılan bir şey var ama önce soruyu cevaplayayım. Ben kurstan dosyamı geçen hafta aldım ve hiçbir ücret ödemedim. Ayrıca kursum bana şoförler odasının verdiği cemiyet dosyasını almama gerek olmadığını söyledi. Ümraniye emniyeti için. Sancaktepe emniyeti istiyor ama Ümraniye istemiyor diye eklediler. Cuma günü randevum var. Bende cemiyet dosyasını almadım. Bu durum ile ilgili bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.

yok oyle bir para falan BİMER e sikayet edin eger isminizin gorunmesini istemiyorsaniz GİZLİLİK ESASİNA RİAYET EDİLEREK DENETİM YAPİLMASİNİ İSTİYORUM diye not dusun onlar denetmen mufettis gonderip olayi denetlerler hem milletede faydaniz olur

Hepinize teşekkürler beyler sayenizde tokmaklanmaktan kurtuldum. Dosyayı çıkardı 50 lira şöförler odası dosya masrafı alabilir miyim dedi. İstanbulda eskişehirde alan kuzenlerime sordum onlar vermemiş yokmuş böyle bi para dedim. Kem küm etti sonra dosyadaki belgeleri verdi fotokopisini istedi çektirip geldim başka görevli vardı ağzından bi lira lafı çıkmadı. Belgelere aslının aynıdır mührü imzası attı dosyayı verdi. Aman dikkat beyler ben yaşadım siz yaşamayın inşallah :D

Hepinize teşekkürler beyler sayenizde tokmaklanmaktan kurtuldum. Dosyayı çıkardı 50 lira şöförler odası dosya masrafı alabilir miyim dedi. İstanbulda eskişehirde alan kuzenlerime sordum onlar vermemiş yokmuş böyle bi para dedim. Kem küm etti sonra dosyadaki belgeleri verdi fotokopisini istedi çektirip geldim başka görevli vardı ağzından bi lira lafı çıkmadı. Belgelere aslının aynıdır mührü imzası attı dosyayı verdi. Aman dikkat beyler ben yaşadım siz yaşamayın inşallah :D
Sende orjinaller mi var fotokopiler mi?

Evet panpalar dün itibariyle ehliyetimi aldım. İşlem 5 dk sürdü. Randevu saattimden 1.5 saat erken gittim. Sıkıntı yok alabilirsin dediler. Dediğim gibi 5 dk da bitti tüm işlemler. Artık yollarda ehliyetsiz değil ehliyetli geziyorum ve kullanırken arabayı, kendimi garip hissettim. Darısı başınıza panpalar.

Evet panpalar dün itibariyle ehliyetimi aldım. İşlem 5 dk sürdü. Randevu saattimden 1.5 saat erken gittim. Sıkıntı yok alabilirsin dediler. Dediğim gibi 5 dk da bitti tüm işlemler. Artık yollarda ehliyetsiz değil ehliyetli geziyorum ve kullanırken arabayı, kendimi garip hissettim. Darısı başınıza panpalar.
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah. Benim de pazartesi randevum var şimdiden garip hissediyorum ceza korkusu olmadan gezebileceğim için :D :D

Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah. Benim de pazartesi randevum var şimdiden garip hissediyorum ceza korkusu olmadan gezebileceğim için :D :D
Ya biri çarparsa korkusuyla sürüyordum. 2 defa kazadan kurtarmıştım kendimi daha önce 2 sinde de diğer sürücünün dikkatsizliğinden gidiyordum son anda fark edip kurtarmasam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...