Herkese merhaba, 2022 Aralık ayında Suzuki Swift Hybrid almıştım. Hem şehir içi hem şehir dışı kullanımından ve yakıt tüketiminden oldukça memnunum. Bir test yazısı da yazmak istiyorum açıkçası.
Ancak bundan bağımsız olarak dün bayi tarafından arandım ve garanti süresinin 3 yıldan 10 yıla çıkarıldığını söylediler. Yeni araç almak isteyen dostlar varsa onlara aşağıdaki linkleri buldum. İnceleyip belki ona göre karar vermek isterler. Açıkçası böyle piyasa koşullarında tüketici dostu bir karar olduğunu söylemeliyim.
Ancak bundan bağımsız olarak dün bayi tarafından arandım ve garanti süresinin 3 yıldan 10 yıla çıkarıldığını söylediler. Yeni araç almak isteyen dostlar varsa onlara aşağıdaki linkleri buldum. İnceleyip belki ona göre karar vermek isterler. Açıkçası böyle piyasa koşullarında tüketici dostu bir karar olduğunu söylemeliyim.
Suzuki'den 10 yıl garanti
Doğan Trend Otomotiv tarafından ülkemizde temsil edilen Suzuki, yetkili satıcıları tarafından 2016 model ve üzeri bireysel nihai müşterilere ait Suzuki markalı araçlara yönelik, Suzuki’den Garantim ON’da adıyla yeni bir garanti sistemini devreye aldı.
www.haberler.com