C20 LET 2.0 T motor Ve F28 Vites kutusu Kaça mal olur? Nerden getirtebilirm? Varmı bilgisi olan. @kerpetenemir
C20 LET 2.0 T motor Ve F28 Vites kutusu Kaça mal olur? Nerden getirtebilirm? Varmı bilgisi olan. @kerpetenemir
oooo panpa olmusun abi sen ya2jz'nin faturası yok baş ağrıtır diyeyim.
Valla bende anlamadım işsizlikten olsa gerekoooo panpa olmusun abi sen yaoda mı vardı biz düz yol gazcısında kaldık
C20 let 2.0 turbo motor daha ulaşılabilir gibi geliyor baktım şanzımana felan hani fazla maliyetli de olmaz gibi 280 bg güç üretecek ortalama şaka makinası olur da motoru bulmak sıkıntı . Bilgili abiler varsa şimdiden bi bilgi birikimi edinelim ona göre yola çıkalım2jz'nin faturası yok baş ağrıtır diyeyim.
Evet +1 birde hocam işletmedik diyelim kaza yaptık sigorta karşılar mı bişeylerSwap işi keşke kağıt üstündeki kadar kolay olsa. Yürüyen, şanzıman, motor kulakları, şanzıman kulakları, beyin, elektrik tesisatı, soğutma sistemi, madem sonradan turbo olacak bunun afr'si var egt'si var yağ sıcaklığı var vs. takip edilecek ki bunlar için ayrı ayrı sensör ve uygun beyin gerekli, motoru ruhsata işletmesi var zahmetli bi iş
Sonuçta faturasız motor takmak illegal bir şey. Faturalıda sıkıntı olmaz ama faturasız sıkıntı olur büyük ihtimalEvet +1 birde hocam işletmedik diyelim kaza yaptık sigorta karşılar mı bişeyler
Adamlar karşılamamak için bahane arıyor zaten. Araç tecil bölgesinde belirtilen niteliklerden farklı der kapatır konuyu bence.Evet +1 birde hocam işletmedik diyelim kaza yaptık sigorta karşılar mı bişeyler
Hepsinin markasını uyumunu ayarladım önceden de yapılmış bi işlem yurtdışındaSwap işi keşke kağıt üstündeki kadar kolay olsa. Yürüyen, şanzıman, motor kulakları, şanzıman kulakları, beyin, elektrik tesisatı, soğutma sistemi, madem sonradan turbo olacak bunun afr'si var egt'si var yağ sıcaklığı var vs. takip edilecek ki bunlar için ayrı ayrı sensör ve uygun beyin gerekli, motoru ruhsata işletmesi var zahmetli bi iş
hayırlı olsun o zaman beklemedeyiz...Hepsinin markasını uyumunu ayarladım önceden de yapılmış bi işlem yurtdışında
Ama işte nerden bulacam motoru gggasghhayırlı olsun o zaman beklemedeyiz...