Bi linke tıklayınca kendi içinde gömülü tarayıcı içinde açıyor. Bunu iptal etmenin yolu yok mu?
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chrome tarayıcı gayet iyi telefondan benceBi linke tıklayınca kendi içinde gömülü tarayıcı içinde açıyor. Bunu iptal etmenin yolu yok mu?
Tarayıcı ile zor oluyor. Ekran küçük, yeni konu açmak eklenti yüklemek Zoom in, zoom out gerekiyor SürekliChrome tarayıcı gayet iyi telefondan bence
Open via, çoktan açmış oluyor fakat mesela bi sahibinden ilanı için açıklama kısmı görünmüyor. Foto geçmiyor, open via sahibinden uygulaması deyince saçma bi link çıkıp hata veriyor. Şu teknoloji dünyasında nedir bu tarayıcı kitleme şeyi anlamadım ki. Windows ie kitler, telefon alırsın içinde tarayıcı var bi işe yaramıyor. Tapatalk bile kendi dandik Tarayıcısını eklemiş programa.Sag ustteki 3 noktaya basında open via sanırım onu buldum ben cozum olarak ama coktan acmıs oluyor baktm da yok gibi sanki
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben direk ilan nosunu kopyalayıp uygulamadan acıyorum her guzelin bi kusuru hesabı bunun da kusurları var malesef kusurlarıyla kabullenip sevmek lazımOpen via, çoktan açmış oluyor fakat mesela bi sahibinden ilanı için açıklama kısmı görünmüyor. Foto geçmiyor, open via sahibinden uygulaması deyince saçma bi link çıkıp hata veriyor. Şu teknoloji dünyasında nedir bu tarayıcı kitleme şeyi anlamadım ki. Windows ie kitler, telefon alırsın içinde tarayıcı var bi işe yaramıyor. Tapatalk bile kendi dandik Tarayıcısını eklemiş programa.
Çok iyi oldu bu teşekkürler.Sorunu çözdüm. ayarların içine girip en alt taraflarda "uygulama içi tarayıcı kullanma" seçenegini aktif hale getiriyoruz olay çözülüyo