Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Teknik çeviri teknik veya mühendislik temelli belgelerin çevirisinin yapılması işlemidir. Doğası gereği teknik çeviri çoğunlukla mühendislik, enerji, elektronik, telekomünikasyon, otomotiv, tekstil, tıp, bilişim, elektrik, inşaat, uzay bilimleri ve biyoloji alanlarında hazırlanmış her türlü metinler için kullanılır. Tercümenin başarılı olabilmesi için kaynak ve hedef dilde yetkinliğin yanı sıra terminolojiye hakimiyet de son derece önemlidir.  Son derece dikkat ve özen gerektiren teknik çeviriyi uzman kadrolu ve tanınır bir büroda yaptırmanız sizin avantajınızadır. Çevirimvar.com online tercüme bürosu, uzman çevirmenleriyle tüm teknik çeviri talepleriniz için bir tık uzağınızda.
Teknik Çeviride Nelere Dikkat Edilmeli
Birçok sektörün farklı teknik uzmanlıkları bulunuyor. Bazısı medikal ve biyoloji alanlarına yoğunlaşırken, diğerleri telekomünikasyon ve bilişim alanına odaklanıyor. Bu yüzden teknik çevirinin sektörel genişliği de yeterince büyük. Her teknik sektörün farklı dil...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım