Arkadaşlar merhaba,
2 hafta önce aracımda sağ arka fren lambasını kontrol ediniz ikazı çıktı. Ayrıca sarı renkli ingiliz anahtarı ışığı yandı. engebeli bir yerden geçmemiştim. yani sarsıntı falan yoktu. aracı parkettim ertesi sabah ikaz yakmadı.
Bugün yine aynı şekilde aynı ikaz yandı. arabayı stop ettim tekrar calıstırdım bir daha yanmadı.
Aracın medya dili almanca. kafa karısıklıgı olmasın.
bremslicht=brake light=frenlambası
HR=hintenrechts=rear right=sağ arka
kontrollieren=kontrol etmek.
frene bastıgımda sağ arka lamba yanıyor sorun yok.
araç 2017 opel crossland x.
2017 sonrası opel ve psa grubu araçlarda bu sorun yaşanıyor mu?
Sürekli ikaz verse gidip sanayiden ampul alıp kendim değiştireceğim ama sürekli sönüyor.
Benim pederde de 2024 crossland var onda da sol arka ampul kesmişti. aynı ikazı vermişti. sanayide değiştirtti.
Yardımlarınızı rica ederim.
2 hafta önce aracımda sağ arka fren lambasını kontrol ediniz ikazı çıktı. Ayrıca sarı renkli ingiliz anahtarı ışığı yandı. engebeli bir yerden geçmemiştim. yani sarsıntı falan yoktu. aracı parkettim ertesi sabah ikaz yakmadı.
Bugün yine aynı şekilde aynı ikaz yandı. arabayı stop ettim tekrar calıstırdım bir daha yanmadı.
Aracın medya dili almanca. kafa karısıklıgı olmasın.
bremslicht=brake light=frenlambası
HR=hintenrechts=rear right=sağ arka
kontrollieren=kontrol etmek.
frene bastıgımda sağ arka lamba yanıyor sorun yok.
araç 2017 opel crossland x.
2017 sonrası opel ve psa grubu araçlarda bu sorun yaşanıyor mu?
Sürekli ikaz verse gidip sanayiden ampul alıp kendim değiştireceğim ama sürekli sönüyor.
Benim pederde de 2024 crossland var onda da sol arka ampul kesmişti. aynı ikazı vermişti. sanayide değiştirtti.
Yardımlarınızı rica ederim.