Hocam aslinda daha erken yazacaktim konuyu gordum ama disarida oldugum icin musait vaktim olmadiSiparişi verdim maalesef, sadece Classic Carpet Clenaer'i yarın alacağım.
Jant temizleyiciden açıkçası ben de çekiniyorum, aşırı kimyasal içerdiğini söylüyor herkes, jantlara zarar vermek istemem, deneyeceğim bakalım...
Lastik parlatıcı için ise ucuz ve adını sürekli duyduğum Sonax markayı tercih ettim özellikle seçmedim hangisi iyidir araştırmadım bile açıkçası.
Mikro fiber bez bana diğer işlerim için de lazım olacak, fazlasının zararı yok yani, BİM'den de alırım bir paket
En son yazdığınız iki ürünün (Sonax Brillant Shine Detailer ve Auto Finesse Spritz) tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum, bu gün o kadar çok ürüne baktım ki sanki hepsi aynı işi yapıyor gibi gelmeye başladı O yüzden siz ne işe yaradıklarını söylerseniz daha iyi olur , gelecek ay ekonomik durumuma göre alabilirim.
Bu arada her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Spritz Torpido ve plastik parcalar icin icinde azda olsa temizleyici ozelligi barindiriyor . Dogal bir parlaklik veriyor , Hindistan cevizi kokusu yayiyor , koruyor ... cok populer bir urun .
BSD ise Hizli cila diyebiliriz kisaca ama bildiklerinizden degil Nano bileşenli bir ürün 2-2.5 bazi kaynaklara gore 3 ay kalicilik sagliyor .
Ne demek , bildigimce yardim etmek gorevim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi