Elon musk in Anitkabir e gidip fotograf cektirdigi paylasildi haber olarak.sonucta burasi bir haber sitesi degil onemli kisilerle olan haberlerini paylasiyoruz sadece.Elon Musk geçtiğimiz günlerde buradaydı. Cumhurbaşkanımızla görüştü. Burada tek satır yazı çıktı da ben mi kaçırdım ? Şimdi böyle birisi olduğu hatırlanmış yeniden.
Görmesi gerekeni görmüş, gerisi mühim değilElon musk in Anitkabir e gidip fotograf cektirdigi paylasildi haber olarak.sonucta burasi bir haber sitesi degil onemli kisilerle olan haberlerini paylasiyoruz sadece.
Ama su efsane -nımız eki. Hayirdir ya ben oy falan vermedim niye benim oluyormus ilgincGörmesi gerekeni görmüş, gerisi mühim değil
Tabiki mesela otoyol yapiyor bizlere paraliBi üst mesajda değerli arkadaşımızın dediği gibi Teslayı Türkiye’ye benzetiyorum. Her yıl kar etmesine rağmen ettiği karı ülkemizin güzide vatandaşlarına, kan dökerek kazandığımız topraklarımıza harcıyor. Allah gözü kör olanlara yardım etsin.
Şu dünyada ne bedava ki...Tabiki mesela otoyol yapiyor bizlere parali
Kopru yapiyor oda parali
Bi üst mesajda değerli arkadaşımızın dediği gibi Teslayı Türkiye’ye benzetiyorum. Her yıl kar etmesine rağmen ettiği karı ülkemizin güzide vatandaşlarına, kan dökerek kazandığımız topraklarımıza harcıyor. Allah gözü kör olanlara yardım etsin.
Keşke aptal olsak en azından mutlu olurdukaptallık bedava mesela
aynen,Keşke aptal olsak en azından mutlu olurduk