HABER Tesla, 2020 Roadster ile sürpriz yaptı!

Haklısınız illaki içten yanmalı motorlar olacaktır. sevenler için ama çoğunlukla elektrkli olacaktır. bu şuna benzeyecek. şu an klasik araba sahipleri, ileri zamanın içten yanmalı motor sahiplerine dönecektir.

Elon Musk geçtiğimiz günlerde buradaydı. Cumhurbaşkanımızla görüştü. Burada tek satır yazı çıktı da ben mi kaçırdım ? Şimdi böyle birisi olduğu hatırlanmış yeniden.

Elon Musk geçtiğimiz günlerde buradaydı. Cumhurbaşkanımızla görüştü. Burada tek satır yazı çıktı da ben mi kaçırdım ? Şimdi böyle birisi olduğu hatırlanmış yeniden.
Elon musk in Anitkabir e gidip fotograf cektirdigi paylasildi haber olarak.sonucta burasi bir haber sitesi degil onemli kisilerle olan haberlerini paylasiyoruz sadece.

Son düzenleme:
Musk roadster ile ilgili roket teknolojisi üzerinde çalıştıklarını güvenlik meselesi çözülürse bunun mümkün olduğunu paylaştı

Bi üst mesajda değerli arkadaşımızın dediği gibi Teslayı Türkiye’ye benzetiyorum. Her yıl kar etmesine rağmen ettiği karı ülkemizin güzide vatandaşlarına, kan dökerek kazandığımız topraklarımıza harcıyor. Allah gözü kör olanlara yardım etsin.