HABER Tesla Model 3 bu hale geldi

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tesla’nın elektrikli otomobili Model 3, ilk kez aracın takla attığı bir kazaya karıştı. Kaza sonrası araçta hasar oluşurken, sürücü yara almadan kurtuldu

Eşinin Model 3yaptığı kazayı Reddit’te paylaşan bir kullanıcı, kazanın fotoğraflarını da paylaşımına ekledi. Saatte yaklaşık 110 kilometre hızla giderken önce orta şeritteki araca daha sonra bariyerlere çarpan araç, görgü tanıklarına göre taklalar attı. Hava yastıkları açılan araçta maddi hasar meydana gelirken, Tesla’nın sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

‘StapleGun’ isimli kullanıcı, aracın 3 aylık olduğuna ve yaklaşık 10 bin kilometre yaptığı bilgisini de verdi. Bataryaların konumu ve ağırlığı nedeniyle dengeli ve takla atması zor bir araç olarak tanımlanıyor.Belirli bir hızın üzerinde yapılan ani manevralar ve çarpışmalar sonrası Tesla Model 3’ün de diğer otomobiller gibi takla atması kaçınılmaz.

cyxY2-mM_UOcgdtigq11YA.jpg
mqx8oIiut0GQYvuqHiiF6g.jpg
Ngr5dmjPnkyZGR_Vsq1WQg.jpg
rLLMmbFltk2fuNYw3Yaeww.jpg


Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,107
45,655
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Hem cam tavanı hem de direkleri oldukça sağlammış. Ayrıca takla atıp bu kadar ağır kaza geçirmesine rağmen konsolda ki tablet kırılmadıysa, yerinden çıkmadıysa, daha yumruklayıp tekmelesen bile bir şey olmaz..
 

Ozgur Gunes

Özgür Güneş
Panpa
7 Eyl 2016
4,158
1
8,076
4,820
28
Ankara
Marka
Peugeot
Benim anlamadım bir konu, tesla duvara sürtse dünya çapında haberi yapılıyor, araba yani, kaza yapınca işte iyi yapılmışsa korur yapılmamışsa korumaz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım