Arkadaşlar selam,
Bazılarınız biliyo, konu burdan başlıyor:
Araçla ilgili ilk düşüncelerim vs. hep burda, çok dağıldığı için bu başlık altında toplamaya karar verdim.
Araç yıllar sonra içimdeki video çekme şevkini tetikledi, alıştıkça sevmeye başladım, ilk başta bu ne yahu diyorsunuz.
İlk video olarak kimsenin cevabını bilmediği wallbox kurulumu hakkında nüanslar oldu:
WallBox Kurulum
Videodaki reklam mahvetti işi ama 5 saatlik editimi çöp etmeye kıyamadım, çekim de aceleye geldi, sonraki video arabada uyumalı bir seyahat olacak, onun çok ilgi çekeceğini düşünüyorum.
Şimdilik böyle, araçla ilgili tüm hikayem bu konu başlığı altında olacaktır
Bazılarınız biliyo, konu burdan başlıyor:
Emeklilik Kombinim: 20’ Puma - 15’ Passat Variant
Arkadaşlar selam, Puma yı mı passatı mı satsak diye düşünürken Puma satıldı 815’e, yeni sahibine hayırlı olsun diyelim. Şimdi açıkçası elektrikli otomobil alma fikrim var ama kafam çok karışık, aklımdaki opsiyonlar: e2008, 1m civarı, passatı takasa alırım diyo bayi Skywell ET5, 1290, 500km ye...
otopark.com
Araçla ilgili ilk düşüncelerim vs. hep burda, çok dağıldığı için bu başlık altında toplamaya karar verdim.
Araç yıllar sonra içimdeki video çekme şevkini tetikledi, alıştıkça sevmeye başladım, ilk başta bu ne yahu diyorsunuz.
İlk video olarak kimsenin cevabını bilmediği wallbox kurulumu hakkında nüanslar oldu:
WallBox Kurulum
Videodaki reklam mahvetti işi ama 5 saatlik editimi çöp etmeye kıyamadım, çekim de aceleye geldi, sonraki video arabada uyumalı bir seyahat olacak, onun çok ilgi çekeceğini düşünüyorum.
Şimdilik böyle, araçla ilgili tüm hikayem bu konu başlığı altında olacaktır