The Forest Ekibi

M.Shadows

Kaan
Panpa
Destekçi
2,302
24
Marka
Hyundai
Selamlar arkadaşlar,Discord üzerinden buluşup organize olarak oyuna girdiğimiz The Forest'te çektiğimiz ScreenShot'ları buraya atıyoruz.Ekibimiz şuanlık @FurkanKarka @cansermo ve @GeneralCevdet yani benden oluşuyor.

Bize dahil olmak isteyenleri ya da ekip halinde 8 kişiye kadar girmek isteyenleri de Discord/ /Otopark.com'un #theforest bölümüne bekliyoruz.

İlk ve bu gecenin ss'i ile başlayalım;

unknown.png

Son düzenleme:
Otopark.com'un Discord adresine girmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://discord.gg/fby6zr

Oyun fazlasıyla keyifli, maceralı geçiyor. Her gün 1-2 saat stres atmak için birebir, tabi oyun içerisinde girdiğiniz stresleri saymazsanız. Zaman içerisinde şehrimizi oluşturacağız. Yamyamların içerisinde adada mahsur kaldık, uçağımız düştü. Bir gün kurtulacağız! :D

Otopark.com'un Discord adresine girmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://discord.gg/fby6zr

Oyun fazlasıyla keyifli, maceralı geçiyor. Her gün 1-2 saat stres atmak için birebir, tabi oyun içerisinde girdiğiniz stresleri saymazsanız. Zaman içerisinde şehrimizi oluşturacağız. Yamyamların içerisinde adada mahsur kaldık, uçağımız düştü. Bir gün kurtulacağız! :D

Aynen öyle,bilmeyenler için de söyleyelim oyun bir hayatta kalma oyunu.Kendi çabalarımızla bir yerlere geldik şimdiye kadar,bundan sonra da bu tempoda sürdüreceğimizden hiç şüphem yok :D

Konuyu canlandıralım.Ben,@cansermo ve @FurkanKarka'nın olduğu bir zamanda video çektik.Hafiften montajladım,baya eğlenceli vakit geçirdik :D İyi seyirler.

Biraz geç bakabildim. Ellerine sağlık, bir kısmını keyifle izledim. Geriye kalan kısmını internet bağlantısına eriştiğim zaman izleyeceğim. En bunaltıcı günlerden biriydi videoda ki mağara günü. :D

Ben bu oyunda arkadaşlarla gece ağaç keserken alt+f4 çekmiştim. Sesler veya gelip vurmaları sorun değildi benim için. Kalasları taşırken karanlıkta gözüme bir detay takılmıştı. Çimlerin arasında diz çökmüş sessizce beyaz gözlerle beni izleyen 2-3 kişi görmüştüm. Öylece bana bakıyolardı bu psikolojik baskı altında dayanamamıştım :D

Vay vay! İzlerken oyunu, muhabbeti daha çok özlediğimi farkettim. Uçak bile gelmiş, çok şey kaçırdık. :)

Garip canavarı ilk defa görüyorum, Megan'a benziyor. Galiba oyunun hikayesi devam edecek, adada kalanlar için alternatif geliştirmeler olacağa benziyor.

Ben bu oyunda arkadaşlarla gece ağaç keserken alt+f4 çekmiştim. Sesler veya gelip vurmaları sorun değildi benim için. Kalasları taşırken karanlıkta gözüme bir detay takılmıştı. Çimlerin arasında diz çökmüş sessizce beyaz gözlerle beni izleyen 2-3 kişi görmüştüm. Öylece bana bakıyolardı bu psikolojik baskı altında dayanamamıştım :D

Demek ki mağarada mahsur kalsan, of of.. :D Çok büyük strese sokuyor insanı mağaralar.

Son düzenleme:
Vay vay! İzlerken oyunu, muhabbeti daha çok özlediğimi farkettim. Uçak bile gelmiş, çok şey kaçırdık. :)

Garip canavarı ilk defa görüyorum, Megan'a benziyor. Galiba oyunun hikayesi devam edecek, adada kalanlar için alternatif geliştirmeler olacağa benziyor.

Demek ki mağarada mahsur kalsan, of of.. :D Çok büyük strese sokuyor insanı mağaralar.

en kısa zamanda oyuna bekliyoruz :D

baya önceden,oyunu bitirmeye başladığımız günlerde çekmiştim bu videoyu.uploadı bugüne kısmet oldu,iyi seyirler :)