İyi günler aracınız kaç model motor kaç cc ve kaç ileri ?
Benim aracım 1600 cc 1982 model 4 ileri 2 yarı 8. ay çıkışlı, motor bloğu dökme olduğu için 300 bg e kadar dayanır diyorlar şuan 1. piston segmanlardan yağ yakmasına rağmen çoğu slx le kafa kafaya bazen geçiyor bazen geçiliyor 4 ileri 1600 cc lik modeller 0-100 değerleri 12.8 saniye tofaş grubunun en hızlı serisi yakın zamanda eksantriksiz hacim büyütme egzoz manifolt çıkışlarını vb büyüterek 90 95 bg gibi bir güç yaklamayı hedefliyoruz gayet tatminkar bildiğim kadarı ile slx motorunu dahi işletemiyoruz en fazla doğan l motoru oda alttan eksantrikli olduğu için aynı duruyor bu da sorun çıkarmıyor işletme yapılmadan da geçiyor ama orjinal motorun bloğu iyi durumda ise onunla devam etmenizi tavsiye ederim enjoksiyon sistemi için bütceniz varsa geçilebilir. 1.3 konusunda ben girmezdim kendi açımdan daha çok sıkıştırma olduğu için hararet olayı daha çok olabilir veya kırabilirsiniz benim hararet sorunum yok radyatörüm 7 yılında erksan 3 yollu bakır radyatör ve sorun yaşamıyoruz size de tavsiye edebilirim herhangi 3 yollu bakır radyatör ile hararet sorunuz ciddi anlamda çözülebilir.