Togg fabrikası açıldı, C SUV seri üretim bandından indi

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
“Bir otomobilden fazlası” için yola çıkan Togg, 18 Temmuz 2020 tarihinde inşaatına başlanan Togg Teknoloji Kampüsü’nü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda törenle açtı. Açılışta, ayrıca Togg’un ilk akıllı cihazı C SUV’un seri üretim bandından inişi de kutlandı.
Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, “Bir otomobilden fazlası” vizyonuyla önemli bir kilometre taşını daha gerçekleştirmiş oldu. Togg, 18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Teknoloji Kampüsü’nü planları doğrultusunda tamamlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı’nda törenle açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni, Togg hissedarlarını, Togg Yönetim Kurulu üyelerini ve geniş bir davetli grubunu bir araya getiren törende, Togg’un ilk akıllı cihazı C SUV, 1300 Togg çalışanının alkışları arasında seri üretim...

Okumaya devam et...


 
Umarım başarılır olur. Yalnız slogan başka bir şey olsa daha iyi olurmuş. Benzer sloganı barcelona ile ziraat bankası da kullanıyor :)
 
Ilk bant çıkışı ile bayi satışı arası 5 ay imkansiza yakın ds bakalım. Anh.teslim fiyatını 60 bin yüro civarı bekliyorum. O da kısıtlı sayıda yüz görümlük..