bizim ayı'da da porsche'un tork konvertörlü otomatik şanzımanı varmış bundan önce de araştırdım fakat tam olarak burada kavradım. ama bir şey sormak istiyorum. sinan hocam bu tork konvertör kilitleme olayı nedir
Araç ne?bizim ayı'da da porsche'un tork konvertörlü otomatik şanzımanı varmış bundan önce de araştırdım fakat tam olarak burada kavradım. ama bir şey sormak istiyorum. sinan hocam bu tork konvertör kilitleme olayı nedir
profildeki araç hocam 2015 ix35 1.6gdıAraç ne?
2 farklı kilitleme olayı var hocam,bizim ayı'da da porsche'un tork konvertörlü otomatik şanzımanı varmış bundan önce de araştırdım fakat tam olarak burada kavradım. ama bir şey sormak istiyorum. sinan hocam bu tork konvertör kilitleme olayı nedir
DSG şanzımanlarda ki muhabbet, nasıl kullanırsan şanzıman öyle alışıyor derlerKendini adapte ediyor sanki yokuş aşağı normalde vites küçültür ben sürekli büyüttüğüm için artık küçültmüyo inerken
Ruhu var bunun ruhu dsg yalanDSG şanzımanlarda ki muhabbet, nasıl kullanırsan şanzıman öyle alışıyor derlerseninkinde de o ruh vardır o zaman
arazi araçlarındaki overdrive bu 2. olana benzer bi sistem değilmi ?2 farklı kilitleme olayı var hocam,
1. pompa ile türbin hızının eşitlenmesi ki modern araçlarda yok denecek kadar aza indi bu kaçırma durumu
2. modern araçlarla birlikte tork konvertörün arkasına bir kavrama yerleştirildi, uzun yolda veya bazı durumlarda bu kavrama devreye girerek motor gücünün direk aktarılmasını sağlıyor, mesela 6. son vites uzun yol yaparken bu kavrama devreye girerek gücün tork konvertör üzerinden değilde kavrama üzerinden çıkmasını sağlıyor ve güç kaybı hiç yaşanmıyor
overdrive devreye soktuğunuzda kullanılmayan bir vitesi kullanıyormuş gibi düşünmek lazım,arazi araçlarındaki overdrive bu 2. olana benzer bi sistem değilmi ?
bizim td5 te ve bi iki aracta daha gördüğüm araç tork odaklı olduğu için 5. vites 120 ile giderken 3500 devir gibi bir hızda oluyordu sonra 120 i geçtikten sonra araç bariz bir şekilde rahatlayıp devir 2800 lere düşüyordu, normal od tusu var bineklerdeki gibi bu dediğim bizim müdahalemiz dısında olurduoverdrive devreye soktuğunuzda kullanılmayan bir vitesi kullanıyormuş gibi düşünmek lazım,
arazi araçlarında dik rampada veya yüklü haldeyken daha torklu çıkarsınız overdrive sayesinde, otomobillerdeyse yüksek hızlarda motor devrini düşürerek ekonomi amaçlamıştır
belki de Land Rover için yapılmıştır bu sistem araçtan araca değişebilirbizim td5 te ve bi iki aracta daha gördüğüm araç tork odaklı olduğu için 5. vites 120 ile giderken 3500 devir gibi bir hızda oluyordu sonra 120 i geçtikten sonra araç bariz bir şekilde rahatlayıp devir 2800 lere düşüyordu, normal od tusu var bineklerdeki gibi bu dediğim bizim müdahalemiz dısında olurdu
resmi ilişkim yok gönül bağım var hepsi abilerimdir arazide tanıştık hepsiylebelki de Land Rover için yapılmıştır bu sistem araçtan araca değişebilir
bostancı oto sanayi 4x4 garaj dükkanıyla ilişkiniz var mı
dükkana uğradığınız oldu mu hiçresmi ilişkim yok gönül bağım var hepsi abilerimdir arazide tanıştık hepsiyle
tanırım tabi tanımammı cemafer abiyidükkana uğradığınız oldu mu hiç
Cemafer ustayı filan tanırsınız![]()
4x4 garajın hemen yan dükkanında çalıştım bende orada yetiştimtanırım tabi tanımammı cemafer abiyi
ya biz senle kuzen çıkarsak şaşırmam çok tanıdığımız çıkar seninle bostancı sanayiden4x4 garajın hemen yan dükkanında çalıştım bende orada yetiştim![]()
M garage Mustafa Ustaya biz senle kuzen çıkarsak şaşırmam çok tanıdığımız çıkar seninle bostancı sanayiden