MertEren Panpa 1,216 26 24 Nis 2020 #21 Samed M.' Alıntı: 1.6'lar gibi tüpe uyumlu mu bu arkadaş ? Öyleyse Lpg ile çok mantıklı bir araba haline gelebilir. Genişletmek için tıkla ... Tüpe uyumlu ama ben pek taktırmayı düşünmüyorum, satarken 2. elde değer kaybedebilir diye düşünüyorum
Samed M.' Alıntı: 1.6'lar gibi tüpe uyumlu mu bu arkadaş ? Öyleyse Lpg ile çok mantıklı bir araba haline gelebilir. Genişletmek için tıkla ... Tüpe uyumlu ama ben pek taktırmayı düşünmüyorum, satarken 2. elde değer kaybedebilir diye düşünüyorum
Samed M. Panpa 1,347 24 Marka Hyundai 24 Nis 2020 #22 MertEren' Alıntı: Tüpe uyumlu ama ben pek taktırmayı düşünmüyorum, satarken 2. elde değer kaybedebilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bunun tartışmasını Honda tayfayla yapmıştım. Tek söyledikleri, Japon arabasına tüp ikinci elde değer kazandırırdı ve sanırım haklılar. Tepkiler: MertEren
MertEren' Alıntı: Tüpe uyumlu ama ben pek taktırmayı düşünmüyorum, satarken 2. elde değer kaybedebilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bunun tartışmasını Honda tayfayla yapmıştım. Tek söyledikleri, Japon arabasına tüp ikinci elde değer kazandırırdı ve sanırım haklılar.
MertEren Panpa 1,216 26 24 Nis 2020 #23 Samed M.' Alıntı: Ben bunun tartışmasını Honda tayfayla yapmıştım. Tek söyledikleri, Japon arabasına tüp ikinci elde değer kazandırırdı ve sanırım haklılar. Genişletmek için tıkla ... Piyasa arabası olunca kazandırabilir aslında ama şimdi rağbet gören bir araba olmadığı için ben pek sıcak bakmıyorum Tepkiler: Samed M.
Samed M.' Alıntı: Ben bunun tartışmasını Honda tayfayla yapmıştım. Tek söyledikleri, Japon arabasına tüp ikinci elde değer kazandırırdı ve sanırım haklılar. Genişletmek için tıkla ... Piyasa arabası olunca kazandırabilir aslında ama şimdi rağbet gören bir araba olmadığı için ben pek sıcak bakmıyorum