UlasOzcan Asfalt Kurutucu 13 9 Kas 2016 #1 Merhaba arkadaşlar , Çizimi yaklaşık 15 saatte bitirdim. A4 kağıt (250gr) ve Copic marker kullandım. Nasıl yaptığımı merak edenler için tüm çizimi videoya aldım. İyi seyirler diliyor , yorumlarınızı bekliyorum. İnstagram: @ulas_ozcan_art Ekli dosyalar Toyota Supra.jpg 734.1 KB · Görüntüleme: 327 Tepkiler: Yarimgazdebriyaj, kaanc5 ve YaMaN
Merhaba arkadaşlar , Çizimi yaklaşık 15 saatte bitirdim. A4 kağıt (250gr) ve Copic marker kullandım. Nasıl yaptığımı merak edenler için tüm çizimi videoya aldım. İyi seyirler diliyor , yorumlarınızı bekliyorum. İnstagram: @ulas_ozcan_art
YaMaN Göksel Yaman Profesör 208 41 Marka Ford 9 Kas 2016 #2 Elinize sağlık tek kelime ile muhteşem. Birde Focus çizermisiniz benim için
UlasOzcan Asfalt Kurutucu 13 9 Kas 2016 #3 YaMaN' Alıntı: Elinize sağlık tek kelime ile muhteşem. Birde Focus çizermisiniz benim için Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çizimleri sipariş üzerine alıyorum. Mesaj atabilirsiniz
YaMaN' Alıntı: Elinize sağlık tek kelime ile muhteşem. Birde Focus çizermisiniz benim için Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çizimleri sipariş üzerine alıyorum. Mesaj atabilirsiniz
UlasOzcan Asfalt Kurutucu 13 14 Kas 2016 #5 Mertcan' Alıntı: Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim