sen bana ver bakalım![]()
Abiler yanlamamak için bahane arıyorum dur kanıma girme havada yağmurlu zatenYanlamaya kıyamıyorum diyene eyvallah da, bu araba yanlamıyor demeyin taş olursunuz taş![]()

sen bana ver bakalım![]()
Abiler yanlamamak için bahane arıyorum dur kanıma girme havada yağmurlu zatenYanlamaya kıyamıyorum diyene eyvallah da, bu araba yanlamıyor demeyin taş olursunuz taş![]()
ben senin yerinde olsam 4 ile yanlarımAbiler yanlamamak için bahane arıyorum dur kanıma girme havada yağmurlu zaten![]()
Ben de senin e36'ya hastayım ya.Hayırlı olsun , kazasız belasız. Dış rengi çok hoş. Derilerin ahşap ile uyumu (Y)
Hocam araç çok temiz ancak BMWler gerçekten yıpranan araçlar, Mercedesler gibi değil. Bu araba o kadar temiz kullanılmasına rağmen bazı deforme olmuş yerleri var.Arabanın durumu çok iyi. Gördüğüm en temiz 2. el BMW istisnasız.
Alma hikayemiz benzer zaten. Yaşlı bir amca - arabasına titiz yaklaşan - arabayı yormamış. Bmw ustalarının güzel bir lafı vardır. Bmwler mercedes e göre daha çabuk yaşlanmaz daha hor kullanılır.Ben de senin e36'ya hastayım ya.
Abiler yanlamamak için bahane arıyorum dur kanıma girme havada yağmurlu zaten![]()
Hocam en sevdiğim E90 janti Türkiye'de nadir araçta var, eğer alakasız orjinal vs. olmasaydı direk bu jantlardan alırdım. İyi dilekleriniz için teşekkürler.Al standart bin denilecek arabalardan. Temizliğine hayran kaldım. Led farlar fena değil ama bence jantlar değişmeli.Kazasız belasız hayırlı sürüşler olsun.
Kafamda şüpheler vardı, bu kadar yorumdan sonra sökmeye kararlıyımBmw muzeye koysan siritmaz
651651 sefer yazilmis ancak benim de bir elestirim olacak ; fabrikasyon temizlikteki bu araca o ledler hic olmamis
Jantlar kesinlikle kalsın benim e36 daki de bi tek bende var nerdeyse. Hem fabrikasyon hem de farklı olmak ayrıcalıktırHocam en sevdiğim E90 janti Türkiye'de nadir araçta var, eğer alakasız orjinal vs. olmasaydı direk bu jantlardan alırdım. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Teşekkür ederim. Bardakliklar tüm e90'larda yok 'ilave hazne paketi' diye bir opsiyon ve gerçekten ihtiyaç var çünkü bardak koyucak yer yok normalde.Kapının üstündeki tek parça krom çıta da hofmeister kıvrımını cartt diye çıkartmış aşırı güzel durmuş söylemeden edemicemNormalde e90 sevmem ama bu araç kombinasyonuyla sevilmeyecek gibi değil. (manuel olması dışında
) Bardaklık muntazam ya.. Harbi tutar koyduğun şeyi. Tüm e90larda var mı bilmiyorum ama detaylar çok iyi arabanda (nazar boncuğu)
Yukarıdaki yorumu yapan kişiye kesinlikle katılıyorum, yağmurda yaşta karda kıyamette binilemeyecekse o araç ne için var?He korursun ederin ya da 2.aracın vardır tamam ama öbür türlüsü cidden sıkıntı. @yahya_m5 araç çiçek maşallah güle güle bininiz, E90 kasayı pek sevmesem de temiz orijinal bir BMW'ye her zaman tavım.Bu araçta bulunan 4 silindirli (N46) motorun bir benzeri (N42) bizim E46 318i'de de var hatta 7 bg'lik farkı saymazsak aynı motor diyebilirim.Motor hakkında tavsiye verecek olursam soğukken kesinlikle zorlamayın bir de çok narin motorlardır yağın kalitelisini kullanmanız gerekir aksi takdirde motor içinde kurum oluşturabilir ayrıca az yaktırmak istiyorsanız şehir içinde gerektiğinde(yokuşlarda vs...) yüksek devirleri de kullanın çünkü atmosferik bir motor olduğundan dolayı 200 nm tork'unu devir bandının ortasında veriyor.Bu arada aracın torku zayıf demişsiniz emin olun 200 nm torku o yıllarda çoğu 2.0 4 silindirli atmosferik araç veremiyordu, yani BMW bu motoru cidden yüksek torku amaçlayarak yapmış ayrıca Honda'nın VTEC sistemine benzer olarak Valvetronic sistemi var.Tüketime gelecek olursam da bizim araçta malesef Aisin 6 yok ZF-5 var, ZF-5 sağlam bir şanzıman olsa da o bir vites eksiğinin cezasını şehir içi trafiğinde benzini yakarak çektiriyor.Ama uzun yolda E46 kasasında 6.8 gördük siz de bence uzun yolda dikkat ederseniz 7.5'ten aşağı çekerek bu değerleri görürsünüz.Şehir içinde de 9.8 yazmışsınız eğer yokuşlara ve dur kalk trafiklere girerseniz biraz daha artabilir ama genel olarak o civarda dolaşır.Herkes yazmış bir de ben yazayım o ledleri sökün jantları orijinal bırakın gerçekten de 10 numara 5 yıldız duruyor Allah kaza bela vermesin.Hayırlı olsun hocam cidden çok temiz. Far camlarının parlaklığından bile anlaşılıyor yani ne kadar temiz olduğu.
Benim anlamadığım bir insan araba alıp neden binmez? Yağmurda arabayı neden dışarı çıkarmaz. Arabalar bizim taşıt ihtiyacımızı karşılamak için var sonuçta. Antika araba olsa anlarım da kapıda araban dururken taksiye binip gitmek bana cidden saçma geliyor. Arabayı yormamak için kendini yormuş ilk sahibi.
Bu arada ledleri sökün. Orijinalliği ciddi baltalamış.