Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, yaşadığımız deprem felaketinin ardından vatandaşların araçlarına kasko yaptıramaması hakkında konuştu.
Bir süredir deprem yaşanan illerde vatandaşların otomobillerine kasko yaptıramadığı bilgisi kamuoyunda bulunuyordu. Mahmut Şahin, sigorta firmalarının, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkım yaşanan 11 ilde işlem yapmama hakkı bulunduğunu söyledi. Ancak yıkım olmayan şehirler için bu geçerli değil.  Şahin, Deprem olmamış, zarar görmemiş bir ilde deprem olma ihtimalinden dolayı kaskodan kaçınmaları doğru değil, bu yanlış. Sigorta şirketlerinin böyle bir hakkı yok. dedi.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin “6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun bunu çok açık bir şekilde söylüyor. Diyor ki, satıcı ve sağlayıcı mal ve hizmet satan kişiler, kurumlar asla bunu satmaktan kaçınamazlar. Şu anda Kayseri’de deprem yok, Yozgat’ta deprem yok, Ankara’da deprem yok. Burada deprem olma riski var diye kasko...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım