Ya aşırı yük var ya da şase mi yapıyot acaba elektrik sistemi? Gerçi şase yapsa saçma sapan tepkiler verir, ne bileyim cam açma tuşuna basarsın silecek çalışır falan. Valla garip geldi.Aynen bende anlamadım, bunlarda genelde oluyor dedi
Ya aşırı yük var ya da şase mi yapıyot acaba elektrik sistemi? Gerçi şase yapsa saçma sapan tepkiler verir, ne bileyim cam açma tuşuna basarsın silecek çalışır falan. Valla garip geldi.Aynen bende anlamadım, bunlarda genelde oluyor dedi
da çok garip geldi, öyle sigortayı zorlayacak parçalarda takılı değil aracaYa aşırı yük var ya da şase mi yapıyot acaba elektrik sistemi? Gerçi şase yapsa saçma sapan tepkiler verir, ne bileyim cam açma tuşuna basarsın silecek çalışır falan. Valla garip geldi.
Geçmiş olsun hocamBu golf kafayı yedirtecek bana, şimdide kontak dağıldı, kontağı çeviremiyodum dedim direksiyon kitlendi heralde ama yok uğraştım ettim meğerse kontak dağılmış nasıl olur bu anlamıyorumki.. Çekici çağırdık bakalım kaça patlayacak
Teşekkürler hocamGeçmiş olsun hocam
Obaaaa geçmiş olsun.....
Teşekkür ederimmmHaydaaa...
Geçmiş olsun Onur.
Geçmiş olsun hocam. Naptınız halledebildiniz mi?Bu golf kafayı yedirtecek bana, şimdide kontak dağıldı, kontağı çeviremiyodum dedim direksiyon kitlendi heralde ama yok uğraştım ettim meğerse kontak dağılmış nasıl olur bu anlamıyorumki.. Çekici çağırdık bakalım kaça patlayacak
Hallettim hocam içindeki bir parça kırılmıl yenisi ile değişti 150 tlGeçmiş olsun hocam. Naptınız halledebildiniz mi?