Şaşıracaksınız ama araç 280.000 km'de. Kimse inanmıyor ama gerçekten öyle..
Oncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, Köydeyim burda internet pek çekmiyor. Yarın iç mekan resimlerini paylaşmış olurum.
Türkiye'nin en temizi mi orasını bilemem ama benden sana tavsiye; arabanın temizliği ve güzelliğiyle fazla övünme, insanlara da bunu üsteleyerek gösterme arabanın başına bişey gelmesini istemiyorsan. Bir de arabanın başına bir şey geldiği zaman arabadan soğuyup kendini yıpratmak istemiyosan çok fazla bu mevzulara takılma.
Çok haklısınız ben de aynı tavsiyeyi verecektim. Geçenlerde komşum "Aracına ne kadar titiz bakıyorsun maşallah. Sitedeki bütün araçların tavanı dolu göçüğü seninkinde bir şey yok, kaportası sağlam dedi. Ertesi gece magandanın birinin yerden sıktığı mermi tavanı deldi. @SwedishMetal
Haklısınız ama Amacım övünmek değilde biraz başlığı ilgi çekici yapması için yazdım. Görüşünüz için Teşekkür ederim.Güzel araba hayırlı olsun iyi denk getirmişsin Türkiye'nin en temizi mi orasını bilemem ama benden sana tavsiye; arabanın temizliği ve güzelliğiyle fazla övünme, insanlara da bunu üsteleyerek gösterme arabanın başına bişey gelmesini istemiyorsan. Bir de arabanın başına bir şey geldiği zaman arabadan soğuyup kendini yıpratmak istemiyosan çok fazla bu mevzulara takılma. Yeni araba alındığı için için içine sığmıyor olabilir fakat en güzeli bunu kendi içinde yaşamak.
Bu arada bunlar sahip olduğun her şey için geçerli sadece araba değil mevzu araba olduğu için ondan bahsettim. Farklı bir başlıkta arabanın konusunu açıp bize tanıtabilirsin veya başlığı değiştirtebilirsin senin iyiliğin için söylüyorum.
Teşekkür ederim Furkan abi. Bu arada sanada geçmiş olsun.Çok haklısınız ben de aynı tavsiyeyi verecektim. Geçenlerde komşum "Aracına ne kadar titiz bakıyorsun maşallah. Sitedeki bütün araçların tavanı dolu göçüğü seninkinde bir şey yok, kaportası sağlam dedi. Ertesi gece magandanın birinin yerden sıktığı mermi tavanı deldi.
Aracın hayırlı olsun kazasız belasız ve keyifle kullanmanı dilerim. İnsanların kendiliğinden zaten gözü kalıp nazar değiyor. Bir de sen iyice dikkati üzerinde toplatma derim@SwedishMetal
Tabi canim herkes silahlansin herkeste silah olsun çok iyiAynen öyle, bu devirde şansına yaşıyoruz artık.
abi yanlız 280 bin araca göre çok şaşırılacak birşey yok araba temiz ama türkiyede kaç tane temiz vra bilemeyizEkli dosyayı görüntüle 14102 Ekli dosyayı görüntüle 14103 Ekli dosyayı görüntüle 14102 Ekli dosyayı görüntüle 14104
Şaşıracaksınız ama araç 280.000 km'de. Kimse inanmıyor ama gerçekten öyle..
İç kondisyonu bir çok muadiline göre daha temiz onun için öyle bir yorum yaptım.abi yanlız 280 bin araca göre çok şaşırılacak birşey yok araba temiz ama türkiyede kaç tane temiz vra bilemeyiz
hm tm abiİç kondisyonu bir çok muadiline göre daha temiz onun için öyle bir yorum yaptım.
Gördüğüm 280 bindeki diğer muadillerine göre daha temizi bu. Dediğiniz gibi gün yüzüne çıkmayan daha iyileride vardır.280 binde gibi durmuyor ama en temiz iddialı olmuş gün yüzüne çıkmayan ne Volvo'lar var kim bilir.