Ulaşılabilirler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kagan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kagan

Driver
Panpa
1,263
Alacağımdan değil meraktan soruyorum. diyelim ki 60000 lira bütçeniz var ve yakıt tüketimi açısından sıkıntınız yok. böyle bir durumda keiichi, ayrton senna izleyerek büyümüş biri olsaydınız ne alırdınız?

#E36 3.20 yada 3.30ci bmw alıp motoru gırtlak doldurup mekanik kilit attırıp suyunu çıkartırdım
#Focus mk1 2.0 hatchback alırdım motoru turbolatır gırtlak doldurup milletle güzel kafa bulurdum
#golf mk2 gtı alıp ona güzel bir motor swaplatıp milletin aklını alırdım
Ula sayende hayallere daldım helal olsun.

#E36 3.20 yada 3.30ci bmw alıp motoru gırtlak doldurup mekanik kilit attırıp suyunu çıkartırdım
#Focus mk1 2.0 hatchback alırdım motoru turbolatır gırtlak doldurup milletle güzel kafa bulurdum
#golf mk2 gtı alıp ona güzel bir motor swaplatıp milletin aklını alırdım
Ula sayende hayallere daldım helal olsun.
Twin Turbo 2JZ Şahin.. :(

Fiat Coupe Turbo, Opel Calibra Turbo, Astra Coupe, Ford Mondeo ST220, Focus ST, Peugeot 406 Coupe gibi enteresan sürpriz bir araba alırdım. Mazda Rx-7 gibi bir araç da olabilirdi. Geçenlerde çok daha düşük bir bütçe içerisinde 97 model Ford Puma gördüm @motorsinann biliyor, bütçemi doğrultamadığım için arabayı almaya dair hiçbir hamle yapamadım.

Fiat Coupe Turbo, Opel Calibra Turbo, Astra Coupe, Ford Mondeo ST220, Focus ST, Peugeot 406 Coupe gibi enteresan sürpriz bir araba alırdım. Mazda Rx-7 gibi bir araç da olabilirdi. Geçenlerde çok daha düşük bir bütçe içerisinde 97 model Ford Puma gördüm @motorsinann biliyor, bütçemi doğrultamadığım için arabayı almaya dair hiçbir hamle yapamadım.
Puma'yı ben de gördüm, 1 hafta olmadan satıldı araba.

türkiye de sayılı olan mk5 fiesta Sport sanayi de bizim dükkana gelmişti bride koltukları mavi/siyah deri direksiyonu v.s o arabaya büyük aşk ile salıncak v.s değişmiştim daha sonra cenk abinin eski Fiestası olduğunu öğrendim :)
bunlarda aracı

Ekli dosyalar

• 14962647_1133412750041081_6501584804844195618_n.jpg
    14962647_1133412750041081_6501584804844195618_n.jpg
    48.4 KB · Görüntüleme: 273
O paraya sıfır bi İbiza falan alır geçerim.

Otomobil almak problem değil, yürütmek önemli.

E36 falan alınacaksa alındığı zaman adam gibi restore etmek lazım her yerini. Yoksa sanayi 2. adresiniz olur. Bunun içinde sağlam bütçeler gerekli, tabii adam gibi sorunsuz binmek istiyorsanız.

Türkiye'de maalesef otomobiline adam gibi binen ya da aldığı otomobile ilgi gösterenlerin sayısı çok az. İlgiden kastım haftada bir yıkatırım, gözüm gibi bakarım değil. Mekanik anlamda değer veren, sorunun neden kaynaklandığını araştırıp öğrenen ve kökünden çözmek için masraf yapan insanlardan bahsediyorum.

Yoksa en yakın sanayiye gidin, akşama kadar orasına 50₺ sıkışmış, burasına 100₺ girmiş diye dolanan adamlardan ibaret.

Bugün mesela bir E39 alacak olsam cebimde en az 100.000₺ olmalı. Motorunu, şanzımanını ve tüm mekaniğini elden geçirmeden binmem.

Peki beyler, eski leon cupra, golf 5 gti, subaru gc8, rx8, 208 gti gibi modeller hakkında ne düşünüyorsunuz.

Vakit ve nakit sıkıntımızın olmadığını düşünürsek;
motorsuz crx alıp k20 swap olabilir
ya da eg kasa b16 alınıp turbolanabilir
s13 200sx alıp doldurulabilir
e36 328 alınıp karşısına geçip izlenilir -gerektiği zamanlarda öpülür-
İmpreza WRX alınabilir
ya da bi suzuki swift gti yapıp pistte nissan gtr kovalanabilinir
seçenek yaz yaz bitmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...