Uniroyal Lastik Nasıldır ? / Uniroyal Lastik Alıınır mı ?

mazda323hb

Profesör
458
Marka
Peugeot
Arkadaslar uniroyal lastik nasıldır bilen var mı? Conti ayarında olsa duyardım da hangi markayla eşlemeliyim bilemedim. Aracın üstünde onlar var. 2023 üretim biraz daha gider de petlas ayarı bişeyse değiştireyim diyorum.

Arkadaslar uniroyal lastik nasıldır bilen var mı? Conti ayarında olsa duyardım da hangi markayla eşlemeliyim bilemedim. Aracın üstünde onlar var. 2023 üretim biraz daha gider de petlas ayarı bişeyse değiştireyim diyorum.
Conti ve Michelin'in ortak markası. ABD'de Michelin, Avrupa'da conti üretimini yapıyor. Alt marka diyebiliriz. Petlas ve Lassa ekonomi sınıfı lastikler. Uniroyal ise orta sınıf lastik olarak konumlanıyor. Yani sizinki muhtemelen Conti'nin alt ürünüdür. Çok bilgim olmamakla birlikte özellikle ıslak zemin performansında iyi olması için üretilen bir model. Teoride böyle yani. Eğer hala gideri varsa, kayma, kızaklama, gezinme gibi şeyler yapmıyorsa, deformasyon pek yoksa kullanmaya devam edilebilir.

Aquaplanning değerleri iyi, yağışlı havalarda su tahliyesi iyi olduğundan daha kontrollü olduğunu biliyorum ek olarak.