Üniversite Sınavına Hazırlananlar Var mı??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa.e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa.e

Panpa
2,884
26
Marka
Renault
Selam beyler. Ben 2.kez sınava hazırlanıyorum eşit ağırlıkçıyım hedef psikoloji :D burda da var mı sınava hazırlanan arkadaşlarımız merak ettim :D Siz hangi bölümden hazırlanıyorsunuz, hedef hangi bölüm? Çalışmalar nasıl gidiyor :D

Hiç hazırlanmadım şuan üniversitedeyim , bi arkadaşım 3 senedir hazırlanıyo benim okul biticek eleman hala giremedi üniye

Ben hazırlanıyorum . Sayısalcıyım hazırlık güzel gidiyor hedefimiz büyük Hacettepe tıp fakültesi istiyorum hayırlısı . Herkese başarılar inşallah herkes istediği yeri kazanır .

Bende hazırlanıyorum bilgisayar mühendisliği düşünüyorum lys mat çalışıyorum şuan ve bol bol kitap okuma tabii :D en sevmediğim konu türev integral ve trigonometri bölümüm sayısal

Yolun açık olsun hacı. İşin zor
Sağolasın biliyorum ama bu yolda herturlu fedakarlık yapmaya hazırım . Hatta adanada yasıyorum Çukurova üniversitesi tıp fakültesi var 470 le alıyor ve Türkiye de iyi üniversitelerinden,babam ankaraya gitme hem burda olursan arabayida veririm diyor . Beni bam telinden vuruyor ama kanmayacam .
Hacettepe 525 530 la alıyor çok çalışmam lazım .

Sağolasın biliyorum ama bu yolda herturlu fedakarlık yapmaya hazırım . Hatta adanada yasıyorum Çukurova üniversitesi tıp fakültesi var 470 le alıyor ve Türkiye de iyi üniversitelerinden,babam ankaraya gitme hem burda olursan arabayida veririm diyor . Beni bam telinden vuruyor ama kanmayacam .
Hacettepe 525 530 la alıyor çok çalışmam lazım .
Ooo biz hemşeri çıktık :D DM den devam edelim kirlenmesin buralar

Kolay gelsin sizlere, unutmayın üniversiteye girip bitirmek kadar, mezun olunca iş bulmak ta mücadele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...