USB çıkışına bluetooth cihazı bağlamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scharnhorst

Asfalt Kurutucu
13
İyi günler arkadaşlar 2016 model ford fiesta trend x donanım aracımızda şakadır ki usb girişi var ancak aux girişi yok. bu sebeple o meşhur aux çıkışlı bluetooth cihazlarını alamıyoruz. ufak bir araştırmayla usb girişne takılan bluetooth cihazlar buldum. sizce bu cihazlar araca uygunmudur usb girişine bluetooth cihazı bağlayan varmı ?

http://urun.n11.com/bluetooth-arac-...ti-usb-dongle-siyah-iphone-samsung-P167598102

ürün bu

Hakkı Alkan'ın Audi A5'i ile çekilen videoyu izlediyseniz aynı bu sorundan bahsediliyor. Bu ürünler başarılı sonuçlar veriyor genelde tabi bir kaç yerde arada kesilme falan yaptığını duydum ve sizin paylaştığınız ürün gözüme fiyatındandır heralde çok kaliteli gelmedi. Videoda bahsedilen üründen bulabilirseniz denenmiş onaylanmış

Benim merak ettiğim de usb çıkışına usbmodem takılırsa ne olur :) takipteyim..

Çalışma ihtimali olduğunu sanmıyorum. AUX ile USB çalışma mantıkları farklıdır bu arada. Biri bilgiyi direkt iletir, diğerinde ise sistem USB bağlantı üzerinden dosyayı okur, oynatır.

Ürünün ne olduğu da belli değil zaten. Her fotoğrafta farklı bir ürün kullanılmış. Ancak senin bahsettiğin gibi USB'den güç alıp sesi AUX'tan veren bis sisteme benziyor bu alet. Yani yine bir işine yaramayacak.

Son düzenleme:
Ekteki ürün de AUX ile bağlanıyor, üzerindeki USB portu sanırım şarj ya da veri aktarımı için. Bu arada Bluetooth FM transmitter kullanan varsa öneride bulunabilir mi bizim arabada USB de yok :)

@emert20 bahsettiğiniz ürün tam olarak nasıl çalışıyor?

Son düzenleme:
Ekteki ürün de AUX ile bağlanıyor, üzerindeki USB portu sanırım şarj ya da veri aktarımı için. Bu arada Bluetooth FM transmitter kullanan varsa öneride bulunabilir mi bizim arabada USB de yok :)

@emert20 bahsettiğiniz ürün tam olarak nasıl çalışıyor?
Aslında normal fm transmitterler gibi çalışıyor ama usb aux gibi şeyleri desteklemiyor sadece telefondan Bluetooth ile roidmiye bağlanıyorsunuz. Roidmi diye bir uygulama var hem app store hemde google play storeda onu indiriyorsunuz. Ordan bulunduğunuz yerdeki boş bir radyo frekansını ayarlıyorsunuz aynı şekilde radyodan da ayarlıyorsunuz. Sonrasında telefonunuzdan açtığınız müzikler Bluetooth ile önce cihaza ordan da radyo frekanslarıyla radyonuza aktarılmış oluyor.
Bu video biraz daha fikir verebilir.

ben çinli olan bi marka almıştım. sürekli arabada durmasından korkuyordum açıkçası. pil patlar felan. bununla beraber zaten şarj için tak çıkar tak çıkar aux kısmı lehimlerinden koptu. müzik dinlemek için alıyosanız spotify dan bile açsanız ses alıcısı berbat sadece telefonla konuşmak için uygun bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...